Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki árult magáról videókat, illetve volt olyan aki vásárolt ilyet?
Figyelt kérdés
23/ltegnapelőtt 23:50
11/17 anonim válasza:
Én már vettem többször. De tulajdonképpen most mi a kérdés?
12/17 anonim válasza:
Ezt már a múltkor is kérdezted. Akkor nem vállaltad be végülis a maszturbálós videókat?
13/17 anonim válasza:
Kezdő fotósként fizetni szoktam modelleknek, de kész videó nem èrdekelne.
15/17 anonim válasza:
Ha nagyon jó csaj (10es skalan 11) vagy vagy valami extrémet mutatsz, akkor talán, máskülönben ebből nem fogsz meggazdagodni. Olny fansre meg profin gyártott tartalom (mind minőségben mind mennyiségben) kell alsó hangon, hogy bármi értelme legyen és ne bukj rajta még te.
16/17 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Gondolom ezt is te írtad ki. De akkor miért nem állsz már neki ha ennyire akarod?
17/17 A kérdező kommentje:
16: nem ezt nem én írtam ki
tegnap 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!