Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tényleg be tudtok pisilni csikizés közbe?? :)
Figyelt kérdés
dec. 26. 14:08
1/10 anonim válasza:
Hát töki te se az eszedről vagy híres. Fél kézzel írtad ki a kérdést is.
2/10 anonim válasza:
Attól hogy csikizéskor nevét valaki még nem jó
Nem csak behugyozik de leállás a légzés a szívverés is
4/10 anonim válasza:
Én még be is fosok csikizes közben
20l
5/10 anonim válasza:
Én még egy gyereket is megszültem véletlenül csikizés közben, pedig nem is tudtam, hogy terhes vagyok.
6/10 anonim válasza:
Szerintem ahhoz egy lányt kínzón kell csikizni és azt nem szabad.
8/10 anonim válasza:
Nézz utàna, mielőtt vészmadàr módjàra riogatnàl! Amit te àllítasz, az extrém ritka eset. Csak szív vagy tüdőbetegnél, egyéb krónikus betegnél. Annàl sem egy jàtékos légyottban, vagy szexuàlis előjàtêkban. Egészséges hatàsa sokkal több.
Nézz utàna szakcikkekben.
9/10 anonim válasza:
Bepisilés, bekakilàs a zàróizmok ellazulàsa miatt történhet, de nem mindenkire van ilyen hatàssal. Van aki szeretné a bepisilést, (squirt), de nem képes, stb.
10/10 anonim válasza:
#8 vagyok és #2 hozzàszólàsàra vàlasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!