Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mielőtt elmegyek prostihoz tudnàtok ajánlani valami teljesítmény fokozót ?
Figyelt kérdés
Nyílván ha párom lenne nem kellene, de mivel egyszeri alkalommal megyek prostihoz akinek ugye fizetek nem akarom hogy a pénz kárba menjen mert nem áll fel vagy nem bírok 2. Menetet. Izgulós vagyok és tapasztalatlan is kicsit. Mit ajánlanátok ? Boom boom ? Ja és működik a szerszám, szimplán csak biztosra mennék na megha fizetek akkor azért maxoljam már ki.tegnap 07:40
11/17 A kérdező kommentje:
Szoktam
tegnap 11:06
14/17 anonim válasza:
Én volt hogy kicsaptam mikor mentem csajhoz,úgy fullon bírtam tolni. Pont előtte ez fontos
15/17 A kérdező kommentje:
De én nekem az a lényeg hogy felálljon, ne okozzon bajt a stressz, izgulás
tegnap 13:41
16/17 anonim válasza:
Amiket találtál azokban annyi a hatóanyag mint bármelyik kajában a húsban! Te észlény...
Neked gyógyszer kell. Az meg a patikában van! Szerezz hozzá receptet! Ja, hogy ahhoz is hülye vagy...!!!
17/17 A kérdező kommentje:
Persze akkor a hústól is áll mint az állat azoknak akik dícsérték mi ? Hülye csöves, nekem nem kell semmi komoly dolog mert nem vagyok magadfajta impotens lelakott szar
tegnap 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!