Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyit foglalkoztok a nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit foglalkoztok a nő melleivel előjáték közben? Hogyan?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel másfél hónapja vagyunk együtt. Én mondtam neki, hogy készen állok, de ő még időt kért. Hétvégén nálam alszik és az elmúlt napokban sok jelet adott arra, hogy ő is készen áll. Hol konkrétabban, hol kevésbé. Mindkettőnknek ez lesz az első. Tudom, hogy ezt vele kellene megbeszélni mert mindenki máshogy szereti, meg majd úgyis érezni fogom, de mégis valami tanácsot tudtok adni, hogy hogyan? Vagy hogy a partnereitek többsége hogy szerette?

tegnap 16:34
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Ez nagyban függ a partnertől és a vágyaitól.

Pl a legutóbb elég kemény bimbó húzás, mell elverés volt, előtte meg mellkötözés.

Ami elég gyakori, az a kézzel, szájjal izgatás, simogatás, markolgatás, bimbók nyalogatása, szívása.

tegnap 16:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Mi igazából semmit nem beszéltünk meg előre, de részemről igény sem volt rá, úgy voltam vele, hogy finoman kezdeményezek, aztán legfeljebb leállít.

Nálam egy jó éjt puszival indult. Aztán "megnéztem", hogy be van-e takarva rendesen, és így, átölelve kapott még pár puszit. Aztán simogattam a haját. Erre hozzám bújt, így már a hátát is elértem.

Később hasra fordult, és a meztelen hátát simogattam és csókolgattam. Innen már egyértelmű volt, hogy ő is akarja. Picit még a popsiját is cirógattam, majd hasra fordult, és a nyakától indultam, a vállain át, jó párszor, oda-vissza. Nem terveztem el ezeket az "útvonalakat" előre, de annyira finom volt a bőre és az illata, hogy nem tudtam és nem is akartam tovább menni.

Később aztán mégis folytattam az utam, ekkor következtek a mellei. Igazából először a hasát csókolgattam, a melleit csak a simogattam és finoman gyúrtam, de nem sokkal később csókolgattam is őket. Először csak finom puszikkal borítottam be a teljes felületét, felfedezve domborulatainak minden részletét, majd a nyelvemmel is körözgettem, egy-egy puszival lezárva a mozdulatot. Közben hallhattam, hogy mikor mekkorákat sóhajt, így tudtam, hol érzékeny, hol szereti. Mire a bimbókig jutottam, már kőkeményen álltak. Gyengéden körbesimítottam a nyelvemmel, majd nedves ajkaim közé fogtam újra és újra. Ez volt számára a legizgatóbb, én meg kis piszok voltam és sokszor csináltam neki.

Mikor az egyikről már le akart szedni, mentem a másikra, aztán vissza az egyikre. Közben a másikat a tenyeremmel kötöttem le.

A végén már nem bírta tovább, magához húzott és szenvedélyesen csókolni kezdett. Ezt követően újra megindultam lefelé. Tudta, mi következik, de hogy még izgibb legyen, újra a nyakától indítottam... ;)

tegnap 16:48
 3/5 anonim ***** válasza:
46%

Én imádok a mellekkel foglalkozni.

Vagyis imádnék, ha nem lennék épp egyedül. :(

tegnap 16:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Na, ha nem mondják a "hangok", hogy mit tegyél s mit ne, akkor kb mindegy is...
tegnap 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten sokat, gyakorlatilag alig lehet levakarni róluk. Kitapasztalom, hogy mi esik jól a nőnek, és azt csinálom. Szerencsére van fantáziám, a szép női mellek pedig minden tekintetben beindítanak, szóval néha magamon is meglepődök.
tegnap 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!