Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Milyen szavakkal szoktátok szexre csábítani a pasitokat?
Figyelt kérdés
tegnap 14:08
1/6 anonim válasza:
Kis bugyimba kis p.nám b.szni jöttem f.szikám.
2/6 anonim válasza:
Sose kellett senkit csábítani
Csak neki áltam szopni azt pucsítani azt megbszott
Ennyi
3/6 A kérdező kommentje:
Oszt. Nem azt.
tegnap 14:17
4/6 anonim válasza:
Jó nő vagyok, szóval elég ritka az, hogy nekem kell kezdeményezni. Olyankor elkezdem fogdosni a farkát meg orálozni.
5/6 anonim válasza:
Jobb szeretek fizikailag közeledni; az ölébe ülök, simogatom odalent, csókolgatom, ilyesmik. Szavakkal csak akkor kezdeményezek igazán, ha nem vagyunk otthon és később lehetünk csak együtt. Egyfajta elő előjáték. Olyankor pedig mindenfélét mondok, hangulat-, és helyzetfüggő.
6/6 anonim válasza:
Levágom magam mellé a nagy s*ggemmel, félig kitúrva, ilyen "cöhh" jelleggel, aztán látványosan elkezdem nyomkodni a telefonomon a semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!