Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, titeket nagyon zavarna, ha egy lánynak “élénk a fantáziája”? És szavakkal is nagyon be lehet pl indítani.
Az egyik nagy vágyam pl, hogy egy férfi “elmagyarázza” hogyan elégítsem ki magam, a szexet, és mindent. Mintha teljes tudatlanságban tartott szűz lány lennék, és mindent most fedeznék fel.
Vagy például ülnénk/feküdnénk meztelenül, és ő simogatna, de csak finoman, figyelné a reakcióim, én is simogatnám őt, csak finoman, “ráérősen” csinálnánk ezt, közeledve egymás ágyékához, óvatosan éreznénk rá kinek mi a jó, stb.
Sosem volt még ilyesmiben részem, de annyira jó lenne, ha nem rögtön szopni kéne, aztán meg hoppá bennem is van, hanem lehetne ezekre idő.
Az előjáték és az utójáték is nagyon fontos. Sajnálom, hogy ha nem volt benne részed.
Nekem volt partnerem, aki három éven át naponta a "hopp" módon elégítette ki a párját, s soha nem élvezte. Velem volt először orgazmusa...
Igen, nekem alap, hogy így legyen.
Sajnálom, férfi vagyok, nem srác. Írj bátran!
Én nem vagyok híve az ilyesminek, de néha kell az ilyen is.
Illetve mindenképp kell az előjáték és petting is. Az tényleg nem jó, ha az egész kimerül a szopásban. Kell a ráhangolódás.
Ennyire lassú közben elaludnék.
Erre jó a szexchat. De mikor találkozunk azért ne tartson órákig a csóktól a szex...🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!