Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak , volt akinél nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak , volt akinél nem sikerült a szexuális együttlét , mert nem állt fel , vagy épen nem maradt tartósan fent a merevedésetek ?

Figyelt kérdés

Ha volt ilyen , mi volt a partner és a ti reakciótok ?

Megtaláltátok azóta a probléma okát ?

dec. 23. 12:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Én kapós nő vagyok, életemben egyetlen egy férfival fordult elő ilyen, ő rendszeres kuncsaftom volt, nyilván bejöttem neki, de mikor ötödik alkalommal is merevedési gondjai voltak, már én küldtem el orvoshoz…gondolom ennek lelki okai vannak, biztos rástresszelt vagy mittudomén, de rendszeresen ez baromi kellemetlen volt már nekem.
dec. 23. 13:49
 12/23 A kérdező kommentje:

11/

Hát még egy férfinek mennyire kellemetlen , gondolj csak bele , egyszerűen borzasztó és igen , ezek a csalódások bizony lelkileg is lelombozzák az illető férfit .

Utána már ( 0 ) lesz az önbizalma és félni fog hogy a következő alkalomkor is bekövetkezik számára a kudarc .

Ezt a problémát úgy szokták áthidalni egyes párok , ha a férfinek már nem megy , de a nő igényelné még a szexet , hogy megbeszélés alapján a nő a férje tudtával , engedélyével kereshet , tarthat magának egy szexuálisan aktív férfi szeretőt .

dec. 23. 14:20
 13/23 anonim ***** válasza:
72%
De akkor járjon pszichológushoz, terápiára, ne egy nő önbizalmát csorbítsa ezzel.
dec. 23. 20:15
 14/23 anonim ***** válasza:

Amikor magas vérnyomásom lett, többször megtörtént, hogy előjáték közben lelankadt. Enyhe gyógyszert kaptam, de így is befolyásolja a dolgot, nem lehet sokáig húzni az előjátékot. Ha benn vagyok, akkor már nincs gond, de azt tapasztalom, hogy nehezebben megyek el, mint a betegség előtt.

Mivel már közel járok az 50-hez, azt mondom, inkább ez, mint félig lebénulva egy esetleges stroke után, úgyhogy a gyógyszer marad.

dec. 24. 08:00
 15/23 anonim ***** válasza:
Azt értem, hogy nem áll fel a fasza a kérdezőnek, csak azt nem értem, hogy a válaszokat miért törölteti a nyomorult seggarc?
dec. 24. 10:35
 16/23 A kérdező kommentje:

15/

Már elnézést kérek , de én nem töröltettem egyetlen választ sem !

Amúgy meg én az illetlen jelzők helyett : Boldog Karácsonyt kívánok ...

dec. 25. 09:06
 17/23 anonim ***** válasza:

#16: Úgyszintén viszont kívánom, és mindenkinek, aki itt beleolvas.

Sajnos minálunk most túlélő üzemmód van, azaz elkaptunk valamit, teszt híján nem tudjuk, hogy covid, vagy erősebb nátha. A szervezetem a szex funkciókat e miatt letiltotta. Próbálunk gyógyulgatni. A menyem is benne van a kórban, éppen ezért nem is jött el hozzánk karácsonyozni. Bár azon nem csodálkozom, hogy ő is elkapta: portás a fül-orr-gégeklinikán. Mi a feleségemmel meg valamelyik multi áruházban kaptuk el a karácsony előtti bevásárlásokkor.

dec. 25. 18:59
 18/23 anonim ***** válasza:
Ja, hogy elfelejtettem bemutatkozni (#17: A 6-os és a 9-10 is én voltam.)
dec. 25. 19:01
 19/23 anonim ***** válasza:

Nekem olyan fura hallgatni mikor a barataim mondjak, hogy igy meg ugy lefekudtek valakivel. Nekem is erzelmi alapon megy sajnos. Egyejszakas kalandokba bele se tudok ugrani.

Par eve osszefutottam egy lannyal. 50 ferfival fekudt le, es mondta, hogy a 80%-a a hapsiknak nem tud dugni első alkalomkor. Nekem se állt fel rá, mikor ezt elmondta. Rámrakta a teljesítménykényszert 😂😂

dec. 26. 00:58
 20/23 A kérdező kommentje:

17/

Volt olyan év , amikor én is a Karácsonyi bevásárlást követően betegedtem meg párommal és a gyerekekkel együtt .

Én Pl: Amennyiszer az Árkádban tartózkodtam 1-2 órát , vagy többet , utána rá 1-2 nappal már beteg lettem eddig majdnem minden alkalommal .

Már ott tartok hogy nem merek be menni az Árkádba !

A másik dolog : Tegnap előtt , Karácsony előtti napon be mentünk párommal a Tescóba , hogy vegyünk még pár dolgot , én leginkább narancsért mentem be , azt nagyon szeretem és most a legolcsóbb .

Már nem sok volt belőle , elkapkodták a vásárlók , de ettől függetlenül nekem nem tetszett , hogy minden egyes narancsot kézbe fogtak , agyon fogdosták , majd vissza helyezték a ládákba , holott minden egyes narancs , amit én megfogtam az egészséges volt , az egész rekeszben csupán egy darabot találtam , ami meg volt nyomódva .

Be kellene vezetni egy gyümölcs adagolót , ami mindig csak egy gyümölcshöz engedne hozzáférni + egy rekeszt amibe a megnyomódott , vagy rothadt gyümölcsöt el lehet helyezni akár .

Mondtam páromnak , az összes megmaradt narancs egy rekeszben volt , vajon hány ezer emberi kéz forgatta meg azokat a Karácsonyi nagy rohamszerű bevásárlás folyamán ?!

Mindegy , vittem belőle , de minden narancsot alaposan megmosok itthon , mielőtt azt meghámoznám , hátha az is segít elkerülni a megbetegedést .

Bocsánat amiért kissé elkalandoztam , nektek a továbbiakban is kitartást és mielőbbi gyógyulást kívánok ,, valamint kívánom hogy az új évet már egészségesen éljétek meg és addigra térjen vissza az életetekbe a szexualitás is .

dec. 26. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!