Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Középiskolás korotokba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Középiskolás korotokban mik voltak a legnagyobb direkt/véletlen villantásotok? Kort is írjatok!

Figyelt kérdés

dec. 23. 11:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Tesi órán amikor a pólómmal legyeztem magam pár fiú látott melltartóbwm, meg egyszer az öltöző ajtaja nyitva maradt és láttak csak fehérneműben és az utolsó amikor direkt ejtettem meg a melltartómat.
dec. 23. 12:07
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Mellvillantas (veletlen)
dec. 23. 12:07
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Tesin egyszer elszakadt a nadrágom, és kilátszott a fenekem. Óra után hallottam, ahogy az öltözőben a fiúk kiverték rá. 17L
dec. 23. 12:10
 4/11 anonim ***** válasza:
70%
#3! Dicséretnek számított! Bizonyára nagyon formás popsid volt!
dec. 23. 12:24
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

3

sztem rosszul hallottad :D

senki nem csinál ilyet csakmert fiú

dec. 23. 12:58
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem is max. otthon verték ki.
dec. 23. 13:16
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Mellekkel elág gazdagon elláttak. Így ha kocsit is látszott a dekoltázsom már azt bámulták a fiúk. Volt hogy direkt kitettem őket. Néha a mini is bejátszott. 27N
dec. 23. 13:48
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is tesi órán, fejenállás előtt elfelejtettem betűrni a felsőmet, így lecsúszott a nyakamba
dec. 23. 15:02
 9/11 anonim ***** válasza:
91%
#8: Legalább csak melltartó villantás volt. :D Amúgy még cikibb lett volna.
dec. 23. 16:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem rendszeresen hiányzott a tesi felszerelésem, mert utáltam azt az órát. 15-16 éves voltam. Egyszer a tesiszertárba kellett mennem és kaptam felszerelést a tanárunktól, de ott kellett átöltöznöm a tanár előtt, mert tudta, hogy nem öltöznék át magamtól. Nagyon kínos volt. Soha többet nem hiányzott utána a felszerelésem.
dec. 29. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!