Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiaknak akkor van csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak akkor van csak lelkiismeretfurdalása ha kiderült a megcsalás?

Figyelt kérdés

Vagy akkor sincs mert ilyenek?

Írtok példákat, hogy kit, hogyan vagy egyáltalán valamiféle módon begbánta a tettét vagy felülemelkedett és csinálja ugyan úgy megbánás, vallomás nélkül és kész.

#szerelem #véletlen #szeretés #Több nő egyszerre
nov. 25. 17:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez ember függő. Én amikor szembesítettem az egyik exem, hogy tudom, hogy megcsal (voltak bizonyítékaim) azt hittem, hogy jól megfogtam ezzel. Majd szégyelni fogja, biztos bocsánatot kér. Konkrétan pofán röhögött, teljesen megsemmisültem. Elhordott minden idiótának, hogy képzelődök. Majd másoknak is ezt mesélte. De szerintem van olyan is, aki tényleg megbánja, mert mondjuk családja van. Szerintem erre nem létezik bocsánat.
nov. 25. 18:14
 2/10 anonim ***** válasza:
36%

Akit nagyon szerettem azt iszonyuan mmegbantam es egy eletre rossz erzes lett.

Viszont akit nem annyira szerettem, egy cseppnyi lelkiismeretfurtalasom nem volt.

nov. 25. 18:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem derült ki egyik se
nov. 25. 18:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor szembesítettem a srácot először sírva a nyakamba borult. De az nem lelkiismeret furdalás volt. Simán csak sajnálta hogy kiderült és kidobom. Szerintem neki teljesen megfelelt a helyzet. Később még megpróbálta rámhúzni hogy nem kapott tőlem eleget.
nov. 25. 18:43
 5/10 anonim ***** válasza:
11%
4 es lehet hogy tenyleg nem...
nov. 25. 18:46
 6/10 anonim ***** válasza:
52%

5-ős

Ebben az esetben hagyja el és ne megcsalja, ilyen egyszerű.

nov. 25. 18:55
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Jól van, álszent hatoska! Látszik hogy sosem éltél! Nem kell hogy tovább égesd magadat!
nov. 25. 19:18
 8/10 anonim ***** válasza:

#7 szóval ha valaki becsületes, az nem él.

Remélem neked egy párod sem lesz becsületes hozzád.

Heteske.

nov. 26. 02:48
 9/10 A kérdező kommentje:
Tegyük fel ha csal akkor azért mert neki az jár alapon? Mert az otthoni unalmas, kell a strigula, hogy nehogy lemaradjon? Ha kiderül a csel akkor is tagad vagy felvállalja a legtöbb pasi?
nov. 26. 07:07
 10/10 Laylah ***** válasza:

A többség tagad és megpróbálja bemagyarázni, hogy a másik a hülye, amiért ilyeneket képzel. Ezt a fenti kommentekben is láthatod.

Szerintem aki megbánja, az már az első alkalom után megbánja és nem csinálja többé. Aki többszörösen csal, az csak azt bánja, hogy kiderült és ugrott a fix punci.

nov. 26. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!