Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baratnommel gondolkozunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnommel gondolkozunk cuckoldon. Meghozza ugy, hogy en kikotozve (mondjuk egy szeken ) lennek es ugy nezhetnem max. Kozben ok es vagy a pasi/baratnom alazna engem igy ugy. Kinek volt ebben mar resze?

Figyelt kérdés

Akar pasi akar csaj.

Kiprobalnam amikor en vagyok az alarendelt.

dec. 22. 23:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
20%
Elég veszélyes, hogy lekötve legyél a széken, főleg ha idegen férfi az illető, megtámadhat és még védekezni sem tudsz!
dec. 25. 23:47
 12/13 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem izgató.De èn arra kènyszerítenèlek,hogy a felesègeddel közösen szopjál.Aztán jól megdugnám előtted.Majd szólnèk a havernak,aki már ott várna,ès szendvicsbe raknánk a csajt,meg persze minden egyèb variáció.A nők benne vannak abban, hogy èlesedjen a szitu.Neked pedig amennyire fájna, annyira izgat a is.
dec. 29. 12:14
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Bullként volt hasonlóban részem, hogy a férj kikötözve feküdt az ágy egyik oldalán, mi meg a másik oldalon dugtunk nagyot az asszonnyal. Őszintén szólva számomra inkább vicces volt, mint izgató, de végül is különösebben nem zavart az együttlét során. Az sokkal inkább zavart volna, ha be kellett volna vonni őt is, mint ahogy mondjuk az utolsó válaszoló írja, mert én heteró vagyok, és nálam az ilyen meleges dolgok kizártak.
jan. 1. 06:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!