Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nektek is volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek is volt már olyan élményetek, hogy lehúzva a pasi nadrágját azon gondolkoztatok, hogy egyáltalán hogy lehet valakinek ekkora farka?

Figyelt kérdés
Kicsiből és nagyból is sikerült olyannal találkoznom amiről nem is gondoltam volna korábban, hogy létezik egyáltalán

2023. aug. 25. 17:14
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
17 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
37%
Nem vagyok lány,de hogy te sem azis fix.
2023. aug. 25. 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
*az is
2023. aug. 25. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Mire valakivel eljutunk az ágyig, megvan az a vonzódás és kémia köztünk, hogy a legkevésbé se legyen releváns a farka mérete.
2023. aug. 25. 17:34
 4/5 anonim ***** válasza:
83%

Én azon szoktam elgondolkodni néha hogy hogy lehet fsszal a lábuk közt létezni . Ha nekem folyton valami fityegne a lába között fixen idegbajt kapnék

Nem is csodálkozok hogy állandóan igazgatni kell nekik a gatyát aztán a plusz inger miatt folyton kanosak

N

2023. aug. 25. 19:28
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Első randi után hívott fel a srác zuhanyoztam majd ő kijött egy törölközőben és akkor láttam hogy kb 22 cm-es neki..
aug. 7. 06:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!