Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, lenézitek azt akinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, lenézitek azt akinek még nem jött össze a több pasis szex?A barátnőiteknek megvolt már?És nektek? Hány évesen?

Figyelt kérdés
ma 06:41
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Nem
ma 07:12
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
Nem
ma 07:14
 3/10 anonim ***** válasza:
66%

1. Nem nézik le

2. A nők nem szoktak arra gyúrni hogy több pasis szexeljenek, sőt, a legtöbbjük számára ez teljesen kizárt dolog

ma 07:15
 4/10 anonim ***** válasza:
16%

egyesnek is annyi fantáziája van mint a szomszédnak aki 10 éve ugyanazt az égősort ugyanúgy és ugyanoda rakja :DDDDD 🥱

ez beszélgetés indító is és lehet itt fantáziálgatni.. áh nem értitek.

én ismerek 2 csajt akinek ez megvolt, és elég komolynak tűntek amikor mesélték, szóval simán lehet

egyikük már 32 és mesélte hogy szegedi.. vagy talán szolnokii borfesztiválon leült beszélgetni valakivel, utána megjelent a barátja is és végül egy hotelszobában kötöttek ki, ahol volt egy kis nyalakodás, meg egy kis szopogatás aztán threesome lett belőle. 😏 amikor ezt mesélte én voltam vagy 20 éves.. há utólag visszagondolva lehet elcsábítani is akart ezzel a sztorival 😅😁

ma 07:21
 5/10 anonim ***** válasza:
70%

K/#5!

Ki éltem magam, nem voltam többesben de mégis boldog vagyok így ahogy vagyok. Multambol nincs szégyellni valóm. Ellentétben veled. 1 voltam.

ma 07:37
 6/10 anonim ***** válasza:
35%
Nem nézem le
ma 07:42
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

Sose voltam én se így

Nem is tervezek

Barátnőm volt de őt a párja kényszerítette

Nem nézek le senkit

De azt elítélem ha rákényszerítenek valakit

ma 08:55
 8/10 anonim ***** válasza:

4es amiről te írsz az minimum egy mezei 3as

.és nem arról beszélsz hogy egyszere 3-4-6 pasi kuffant meg 1 csajt

ma 08:56
 9/10 anonim ***** válasza:

8

és? beírja a kettest tanárúr azért?

viccelsz ugye?

ma 09:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Csak legyünk tisztába a dolgokkal. 2 pasi 1 ő az Csak 3as

A 3-4 vagy több pasi és 1 nő az a Többes

Nem mind1 hogy Vidd ki a bilit vagy Idd ki a bilit

ma 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!