Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretnék szexelni, de nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék szexelni, de nem szeretnék csak emiatt ismerkedni vagy össze jönni bárkivel. Normális ez?

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok. 2 éve nincsen kapcsolatom és nem is voltam senkivel. A gondom az, hogy kapcsolat se jön össze igazàn. Érzem magamon h szeretnék szexelni, de nem akarok csak erre össze szedni valami idegen alakot, se nem szeretnék semmilyen barátságot ezzel keverni mert a vége sose lenne jó. Tehát igazából csak a maszturbálás maradt. Félek ilyen alkalmiktól és nem is tudnék érzelmek nélkül lefeküdni bárkivel.

(Kérek mindenkit ne támadjatok le ilyen ajánlatokkal mert ugyse írok vissza!!)

ma 00:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Oké, félsz a férfiaktól. Nem mersz nekik megnyílni. Nem, ez nem normális dolog. Kérem a kekszet!
ma 00:30
 2/6 A kérdező kommentje:
És ez ellen lehet valamit tenni?
ma 00:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Pszichológus segíthet.
ma 00:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem vagyunk egyformák

Nem mindenki tud jobbra balra kefélni meg dugopajtit tartani

N30

ma 01:30
 5/6 StevenUp ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak lusta vagy?
ma 02:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem sokat masztizol, gondolom játékszerek is vannak és neked ez igy kényelmes, élvezetes.

Ki kéne lépned ebből, kapcsolat, szerető, bármi, mert egyre nehezebb lesz,vagy fogadd el hogy igy élsz.

46F

ma 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!