Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Batragramzadarma kérdése:
Miért nem szeretik ha hosszabb ideig tart?
Figyelt kérdés
Volt már egy két hosszabb párkapcsolatom de sokat gondolok az alábbi dologra.
Miért nem szeretik a nők ha sokáig kényeztetik őket orálisan?
Ez hozzá tartozik véleményem szerint a jó szeretkezéshez és szivesen is csinálnám hosszú percekig de egy két perc és mind a behatolást sürgeti.
Tudom hogy nem csinálom rosszul ezt hallom is a hangjukon.Maximálisan felizgatom őket és minden rezdülésre figyelek hogy a partneremnek jó legyen és nem szoktam elkapkodni.Valóban nem szeretik sokan?
Lehet én vagyok rosszul programozva?Nagyon szeretném már végre hosszú percekig csinálni és ha lesz partnerem az jó lenne ha ő is szeretné!
dec. 21. 20:05
11/16 anonim válasza:
Nem tudsz dugni?
Inkább sosem dugtál, fogalmad sincs hogyan kell és csak találgatsz hogy mi hogy mehet szex közben...
12/16 A kérdező kommentje:
Vagyok annyi idős hogy tudjam mi a dugás de nem üritőedényként nézek a páromra.Számomra egy érzéki szeretkezés többet jelent a dugásnál soha nem vonzott a dugás.Soha nem szerettem a gyors numerákat inkább megadom a módját és utána jobban érzem magam mint egy dugás után.Persze ha csak üriteni akarsz akkor egy dugás pont jó egy repedtsarkúval.Nem vagyunk egyformák nekem a dugás nem jön be.
dec. 22. 09:59
13/16 anonim válasza:
Bocs, már miért ne lehetne az érzéki szeretkezés része a dugás? Elsülsz 5 perc alatt, ez a baj gondolom.
14/16 A kérdező kommentje:
Igen az a baj hogy tulságosan beleélem magam és nem tudok lassitani és akkor vége az egész dolognak.Szeretkezés közben annyira a hatás alá kerülök hogy nem is tudok másra figyelni de éppen ez a baj forrása is.Tehát az orális dologgal próbálom kicsit elodázni a dolgot hogy ne 3 perc legyen az együttlét.
dec. 22. 18:58
15/16 anonim válasza:
Akkor ezen neked kell dolgozni. Egy nő megérzi, ha az orállal kompenzál a férfi. 3 perc az semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!