Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem szeretik ha hosszabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Batragramzadarma kérdése:

Miért nem szeretik ha hosszabb ideig tart?

Figyelt kérdés

Volt már egy két hosszabb párkapcsolatom de sokat gondolok az alábbi dologra.

Miért nem szeretik a nők ha sokáig kényeztetik őket orálisan?

Ez hozzá tartozik véleményem szerint a jó szeretkezéshez és szivesen is csinálnám hosszú percekig de egy két perc és mind a behatolást sürgeti.

Tudom hogy nem csinálom rosszul ezt hallom is a hangjukon.Maximálisan felizgatom őket és minden rezdülésre figyelek hogy a partneremnek jó legyen és nem szoktam elkapkodni.Valóban nem szeretik sokan?

Lehet én vagyok rosszul programozva?Nagyon szeretném már végre hosszú percekig csinálni és ha lesz partnerem az jó lenne ha ő is szeretné!

dec. 21. 20:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%

Azért mert van az a szint amikor már azt akarjuk h gyerünk rakd be

De ha túl tolod a kenyeztetést az egésztől el megy a kedvünk

dec. 21. 20:11
 2/16 A kérdező kommentje:
Értem de én én úgy gondoltam hogy szeretik addig élvezni mint a pasik a szopást tehát végig.
dec. 21. 20:25
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ők is végig bírnák. Nyelvvel is el tudod juttatni a csúcsra, de van aki mint az #1 is, hogy ő többre vágyik és szex közben akar elélvezni.
dec. 21. 20:34
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Meg azért is lehet mert a legtöbb férfi nem tud nyalni és érezni lehet, hogy ebből nem lesz semmi, csak időhúzás az egész.
dec. 21. 20:36
 5/16 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt rám panasz és dicsérték a technikámat de ennyi.Volt aki elment tőle de olyan igazi spriccelős még nem volt.Ha el is ment az illető utána már nem engedte folytatni mert akkor már nagyon érzékeny volt és azt mondta hogy most már nem jó.Ha nekem pl csinálná a partnerem letérdel és végig csinálná én hagynám neki élvezés után is perzse nekem is érzékeny akkor de elviselném ha már rögtön nem is tudok elmenni.
dec. 21. 20:45
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szeretem a nyalást.

Ha nyalnak hamar megunom nem is élvezem annyira.

Igaz eddig egy pasi tudott kinyalni kicsit jobban de vele sem élveztem el csak a folyamat volt élvezetes.

Én tudok többször élvezni egymás után csikló izgatás sál. Nem lesz olyan hamar érzékeny. De akkor sem szeretem.

dec. 21. 21:00
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

1. Van, hogy egy idő után "túlstimulálódunk" orgazmus nélkül, és érezzük, hogy ebből nem lesz semmi. Ez simán lehet akár "akut" dolog, pl hangulati dolog vagy bármi miatt, nem feltétlenül technikai.

2. Annyira rossz az egész és érezhetően "edukálhatatlan" a partner, hogy jobb, ha inkább abbahagyja... na, ezek nem szoktak hosszú életű kapcsolatot elővetíteni.

3. Príma minden, és van az a pont, amikor azt mondjuk, hogy "rakja már be", mert annyira élvezzük... itt jó alternatíva az ujjal való rásegítés, nekem pl. így nagyon intenzív orgazmusaim vannak.

dec. 21. 21:09
 8/16 A kérdező kommentje:
Eddig a partnerem ha elment a számtól rögtön összezárta a combját és még satuval sem tudtam volna szétszedni ebből gondolom hogy jól esett neki.Pedig én élvezném ha sokáig a nyakamban tarthatnám a combját ja és ha csupasz vagy fazonigazitot az nekem kánaán lenne:-)
dec. 21. 21:10
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Az orál olyan mint az előétel, fontos hogy ízletes legyen, akár jól is lehet vele lakni, de egy idő múlva már türelmetlenül várod mikor hozzák már ki a főételt. Ha rá akarsz hangolódni a partneredre, akkor nem miérteket kérdezel tőle, hanem megkérdezed ő hogy szereti!
dec. 21. 22:07
 10/16 anonim ***** válasza:
86%

Mivel nehezen, és csak orálisan, nyalással és ujjazással tudok elélvezni, ez nálam nem probléma.

Átlagban szerintem majdnem 20 perc is kell mire orgazmusom lesz, persze van hogy kevesebb idő alatt is összejön, sok mindentől függ, szóval ez nálam mindenképpen pozitívum egy pasinál.

Ugyanakkor nem mindig vágyom orgazmusra, néha jól esik csak egy gyors menet, hogy meglegyek dugva aztán mindenki megy a dolgára.

N

dec. 21. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!