Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik ha hosszabb ideig tart?
Volt már egy két hosszabb párkapcsolatom de sokat gondolok az alábbi dologra.
Miért nem szeretik a nők ha sokáig kényeztetik őket orálisan?
Ez hozzá tartozik véleményem szerint a jó szeretkezéshez és szivesen is csinálnám hosszú percekig de egy két perc és mind a behatolást sürgeti.
Tudom hogy nem csinálom rosszul ezt hallom is a hangjukon.Maximálisan felizgatom őket és minden rezdülésre figyelek hogy a partneremnek jó legyen és nem szoktam elkapkodni.Valóban nem szeretik sokan?
Lehet én vagyok rosszul programozva?Nagyon szeretném már végre hosszú percekig csinálni és ha lesz partnerem az jó lenne ha ő is szeretné!
Azért mert van az a szint amikor már azt akarjuk h gyerünk rakd be
De ha túl tolod a kenyeztetést az egésztől el megy a kedvünk
Én nem szeretem a nyalást.
Ha nyalnak hamar megunom nem is élvezem annyira.
Igaz eddig egy pasi tudott kinyalni kicsit jobban de vele sem élveztem el csak a folyamat volt élvezetes.
Én tudok többször élvezni egymás után csikló izgatás sál. Nem lesz olyan hamar érzékeny. De akkor sem szeretem.
1. Van, hogy egy idő után "túlstimulálódunk" orgazmus nélkül, és érezzük, hogy ebből nem lesz semmi. Ez simán lehet akár "akut" dolog, pl hangulati dolog vagy bármi miatt, nem feltétlenül technikai.
2. Annyira rossz az egész és érezhetően "edukálhatatlan" a partner, hogy jobb, ha inkább abbahagyja... na, ezek nem szoktak hosszú életű kapcsolatot elővetíteni.
3. Príma minden, és van az a pont, amikor azt mondjuk, hogy "rakja már be", mert annyira élvezzük... itt jó alternatíva az ujjal való rásegítés, nekem pl. így nagyon intenzív orgazmusaim vannak.
Mivel nehezen, és csak orálisan, nyalással és ujjazással tudok elélvezni, ez nálam nem probléma.
Átlagban szerintem majdnem 20 perc is kell mire orgazmusom lesz, persze van hogy kevesebb idő alatt is összejön, sok mindentől függ, szóval ez nálam mindenképpen pozitívum egy pasinál.
Ugyanakkor nem mindig vágyom orgazmusra, néha jól esik csak egy gyors menet, hogy meglegyek dugva aztán mindenki megy a dolgára.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!