Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nem akarja a puncimba tenni csak a seggembe meg a számba meri, ez engem zavar. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
ma 14:27
1/17 anonim válasza:
És mivel indokolja, hogy nem akarja a puncidba betenni? Fél a terhességtől? Óvszer?
2/17 anonim válasza:
Gyere berakom én is a seggedbe is a szádba és ha kéred utána a puncidba is mehet. Szívesen.
Bár B terv lehet az, hogy kinyitod a szopós szádat és megpróbálsz beszélni vele, lehet fura lesz elsőre, de lehet pozitív élmény is...ja és az eszedet is használd légy szíves, nem nehéz, szintén új élményekkel gazdagodhatsz :)
Boldog Karácsonyt :)
3/17 A kérdező kommentje:
De kicsit gaznak gondolom hogy rakerdezzek es nem indokolja nagyon
ma 14:35
4/17 anonim válasza:
#3! Egyáltalán nem gáz megbeszélni egymás szexuális vágyait! Hidd el, a kommunikáció csodákra képes!
5/17 anonim válasza:
Mond neki hogy akkor ennyi erővel pasival is kefélhetne, tok mindegy, ő a gáz, nem a kérdés volna az, egy normális férfit a punci vonzza mindennél jobban.
7/17 anonim válasza:
Mert mi baja lesz a puncitól?
Valóban félelmetes, nem is értem, hogy merik mások oda betenni :D
8/17 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy be tudja-e kapni a sipkát a szaporodó izmán!
9/17 anonim válasza:
Ha ennyire nem egyeznek az igények, akkor nem ártana tisztázni, mégis, ki mit hogyan szeretne.
10/17 anonim válasza:
Ha szexuálisan nem illetek össze és még csak meg sem beszélitek, akkor nézzetek más partnert mindketten!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!