Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az a szexuális vágyatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a szexuális vágyatok amit baromira nem néznének ki belőletek,talán el sem hinnék?

Figyelt kérdés

Nekem fiatal(18+)sub szexrabszolga aki tenné a dolgát 4-5 órán keresztül.Nagyon élném.

A hétköznapokban egy kedves közvetlen tiszteletteljes férfi vagyok, de ha lenne ilyenre lehetőségem tudom hogy egy vad és domináns oldalam jönne elő.

35/F

dec. 21. 14:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%

Nem nézik belőlem ki higy 19 éves korom óta vagyok használható sub-mazó szájába egy Domnak aki csak pénzért ad át másnak az is korlátozva hogy mit tehetnek velem

Persze hogy ha nem elégedettek velem azt le rendezi velem

Ő most 50 éves én 30 de 26 nál nem nézek ki idősebbnek

Sőt rendszeresen elkérik a személyim

Csak egy nevelőm volt .

Ő tanít nevel és büntet ha kell

dec. 21. 14:17
 2/17 anonim ***** válasza:
80%

Imádom az un "cumwalk" ot nem tudom hogy irjam le magyarul.

Egyszerűen izgató, perverz, mocskos és megalázó.

dec. 21. 14:20
 3/17 anonim ***** válasza:
80%

Én 40F szado dom vagyok.

A külvilágnak egy átlagos közép vezető aki problémákat old meg.

De a 4 fal közt szeretem a másikat meggyötörni.

dec. 21. 14:21
 4/17 anonim ***** válasza:
80%
2es ha körbe írnád mi történik akkor többen tudnák hogy mi is az lehet én is szeretem csak nem ismerem a szakzsargont
dec. 21. 14:21
 5/17 anonim ***** válasza:
93%
Azt biztos nem néznék ki belőlem, hogy szeretnék egyszerre több pasival szexelni.
dec. 21. 14:37
 6/17 anonim ***** válasza:
92%

Mi a feleségemmel cuckold kapcsolatban élünk és feljárunk Pestre "bulizni". Ilyenkor minimum 1 pasival kefél, de volt már rá példa, hogy egy 4 fős társaság vette kezelésbe.

Senki nem gondolná rólunk.

dec. 21. 14:45
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
Több idős ember után kinyalni a párom
dec. 21. 15:21
 8/17 anonim ***** válasza:
93%
Mindenki nagyon ártatlan lánynak gondol miközben talán a legperverzebb a többes pasikkal vagy szexrabszolga lenni tanórák után.
dec. 21. 15:22
 9/17 anonim ***** válasza:
93%

7es jah hogy ezt jelenti

Hát ilyet nem csinálok mert nem szedhetek gyógyszert

Plusz Egészségem fontosabb minthogy védekezés nélkül dugkanak

Úgy tudnám elképzelni hogy többen testemre élvezzétek és az van lenyalva róllam

dec. 21. 15:24
 10/17 anonim ***** válasza:
95%
Talán nem olyan extra, de a barátnőm elmondása szerint nem nézte ki belőlem, hogy keményebben szeretem az ágyban. Nem vagyok egy erőszakos típus, úgy gondolta, hogy inkább romantikus alkat vagyok, és nem gondolta, hogy kemény, vad szexet szeretek, szopatás, testreélvezés, stb. Hozzáteszem, ő is egy nagyon visszahúzódó lánynak tűnt elsőre, nem néztem ki volna belőle, hogy milyen dolgokban van benne :)
dec. 21. 15:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!