Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy szeretitek a férfi farkát kényeztetni?
Figyelt kérdés
dec. 21. 14:08
1/6 anonim válasza:
Hangulat-, és helyzetfüggő. A páromon eléggé látszik, hogy mikor éppen mire vágyi. Kéz, száj, punci, stb.
2/6 anonim válasza:
Én a spontán dolgokat szeretem. Ha van lehetőség hosszasan elnyújtva, de van amikor egy pár perces bumm bele 😊
3/6 anonim válasza:
Bőnyállal finoman szeretgetve nyelvem használva kezeimet használva végig nyalni puszilni
Egyszerűen szeretni imádni és nem arra törekedni hogy minnèl hamarabb sűljön el.
N
4/6 anonim válasza:
Sehogy. Lassan 70 leszek, de életemben nő nem kényeztette.
6/6 anonim válasza:
Helyzettől és aktuális kedvünktől is függ, de én alapvetően a környéki terület - belső combok, alhas, herék - simogatásával kezdem békésen elidőzve, utána térek át a "lényegi részre"... :) Nyelvvel és finom érintésekkel egyaránt. Eleinte inkább a makkot kézzel/nyelvvel, párhuzamosan cirógatva pl. a belső combot, utána vagy kiverem/orál, ahogy éppen a párom igényli. Orál esetén amennyire tudom, igyekszem mélyre venni, és nyelvvel kényeztetni az egész péniszt függőleges nyelvmozgással, ill. a makk körül körözve. Innen meg már elég egyénfüggő, az eddigi partnereim többsége élvezés után nem bírtak egy kis érintést sem, viszont a mostani párom imádja, ha még utána is finoman stimulálom a hegyénél egy kis ideig, úgyhogy még ezt is bedobtam a repertoárba. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!