Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gáz, hogy a barátom azt mondta, hogy -„Megbasználak"?
Figyelt kérdés
ma 18:44
2/16 anonim válasza:
Szerintem nem. De ez nem számít, mert nem nekem mondta. Az számít, hogy te mit érzel. Beszéld meg vele.
4/16 A kérdező kommentje:
Aki szerintem nem gáz, miért nem?
ma 18:53
5/16 anonim válasza:
Valakit izgat, más meg nem szereti ezt a stílust, nektek kell ismernetek egymást.
6/16 anonim válasza:
Hát a fogalmazás gáz de a szándék ugyan az! Biztos szívesen elkapna és megdugna.
7/16 anonim válasza:
Szerintem nem. 33 éves nő vagyok, ha tudom, hogy tisztelnek, megbecsülnek, szeretnek a kapcsolatban, ez nem probléma. Lehet az a baj, hogy a te pasid ebből semelyiket nem produkálja?? De akkor ne ezért a szóhasználatért vinnyogj, hanem dobd ki azért, mert nem szeret!
8/16 anonim válasza:
Szeretem a domináns pasikat és akinél az az érzésem hogy nem tud a testemnek ellenállni.
Szóval a kontextus-hangszín-hangsúly-testbeszéd függvényében lehet izgató is.
9/16 anonim válasza:
Az a baj ezzel a szóval, hogy az emberek akkor is ezt használják, ha valami nem tetszik nekik: "Bazza meg! B..meg a Q..va anyád! Stb. Egyébként nem értem, hogy miért éppen a nemi aktust asszociálják a legbosszantóbb, legtrágárabb dolgokkal. Pontosan ezért én soha nem használtam ezt a szót. Szerintem az, akinek mondom, az is jobban kapható a dologra, ha szépen mondom: Szeretkezzünk, kérlek, bújjunk össze! Egyáltalán nem a szóhasználaton műlik a szeretkezés minősége, hevessége. A katonaságnál is volt egy olyan tiszt, akinek minden második szava ez a b betűvel kezdődő szó volt. Inkább azt jelzi ez, hogy az illetőnek milyen sekélyes a szókincse.De azért ez az egy szó alapján nem mernék jellemzést írni a barrátodról, mert nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!