Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/18 anonim válasza:
Egy 19 évesnek ez egy jó test. Egészséges, jó formában vagy. A póz tényleg nem a legelőnyösebb.
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Gondoltam kicsit újítok :/
tegnap 17:53
13/18 anonim válasza:
persze mert itt ku,ki túl tengés van. ez a póz tényleg nem pasiknak való. de a veled egykorú csajoknak bejösz majd, ha nem vagy töketlen és hozzájuk mersz szólni. én is voltam fiatal, és az ilyen testű pasik tetszetek a csajoknak. ne írj mert pasi vagyok csak azért írok hogy tud, ha esetleg tényleg bizonytalan vagy, és nem csak privátozó.
16/18 anonim válasza:
Most komolyan.. Szerinted ezt a katagóriát nők követik? Nem, főként pasik, akik meg megnézték, lehet többségükben meleg férfiak. Ez a póz kicsit olyan meleges. Mint akit hátulról... Bocsi, túl magas labda volt.. Amúgy képet küldeni elég gáz dolog szerintem, pláne ilyen jellegűt. Mondjuk legalább nem farkat küldtél..
18/18 anonim válasza:
szerintem jó tested van, a póz ribis és a boxered színe is, meg nem is mutatja meg ez a póz rendesen a tested. ha lenne egy kép előlről akkor tudnék jó véleményt adni 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!