Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki végig nézte már hogy mással szexel a felesége?
Figyelt kérdés
Ez tényleg izgató nektek?dec. 20. 15:07
12/25 anonim válasza:
Igen végig töbször is.Nagyon izgató volt
13/25 anonim válasza:
Azt kérdezte tőlem valaki mi van ha feleség nem kívánja a szexet. Hát ha nagyon nem tudná elviselni hogy mással dugjak akkor én bírok el lenni bármeddig nemi élet nélkül, de akinek nem megy illene megbeszélni otthon.
14/25 anonim válasza:
Csak félig válasz a kérdésedre de hozzá jutottam egy videóhoz illetve pár képhez amin a párom van a volt pasijával, rohadt izgató , sokszor megnézem de most ilyet nem vállalnék be vagy néznék meg szerintem . Elméletben izgató
15/25 anonim válasza:
Nagyon sokszor. Mivel swingerezünk, ott majdnem mindig látom, miközben én a másik férfi feleségével vagyok. De olyan is volt, hogy csak hármasban voltunk 2 ffi és az én, vagy a másik férfi felesége. Ilyenkor meg természetes, hogy csak azt látom. Mivel ez egy baráti házaspár és már legalább 20 éve együtt vagyunk velük, így ez nem meglepő. Viszont voltunk persze másokkal is, de egyáltalán nem jelent gondot, ha másik férfi dugja, hiszen ez kizárólag a szexről szól. Én is megkapok más nőket, amiket pedig ő néz végig.
16/25 anonim válasza:
Utolsónak.
Hát.. a swingerezők egy totál más dimenzióban élnek. Szerintem azokat a párokat,akik ezt művelik, csak ez tartja már össze. Se szerelem,se szeretet, csak függés.
18/25 anonim válasza:
A nejed benne lenne?
Régi vágyam csatlakozni harmadiknak😊
19/25 anonim válasza:
Sokszor elképzeltem és izgalmas volt számomra de élőben nem tudom, hogy jó ötlet lenne-e
20/25 A kérdező kommentje:
19. Igen, más a képzelet és más a valóság
dec. 25. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!