Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki végig nézte már hogy mással szexel a felesége?
Figyelt kérdés
Ez tényleg izgató nektek?ma 15:07
2/13 anonim válasza:
Másik nővel láttam már, és baromi izgató volt.
4/13 anonim válasza:
Igen és egy életre meg utáltam és el is váltam tőle
7/13 anonim válasza:
Vegyetek be harmadikat, az talán megmenti a dolgot
9/13 anonim válasza:
Most lehet nem leszek népszerű, teljesen megcsalás ellenes vagyok, de belegondoltatok némelyik nő mit él át mikor a pasija öt percet lök rajta majd megfordul elalszik, asszony meg nem kap érzelmeket simogatás stb, nincs orgazmusa max megjátsza... Ti hűek lennétek? Fokozhatjuk ha alkesz a pasi, pia szagú száj, dagadt, ronda, kopaszodó, sörhas, dugni se tud jól, nyalni se, nincs elég érzelmes össze bújás simogatás mindenhova puszik, szeretlekezés.. ha varázsló lennék és ilyen pasit kapnátok és nővé válnátok... Ja de nem így volt az esküvői képen láttam ott egy komolyan jóképű jó alakú szimpatikus úriember volt, láttam fotón boldog esküvőn... Nem kritizálok, az ha kopaszodik nem gond, pár plusz kiló sem, de mikor már olyan taszítóvá válik kinézetre és még jellemre is... Nem védem a megcsalókat, de ha a nő nem csalja meg hanem korrektül elhagyja, akkor is őt szidja a pasija..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!