Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nők mi volt a legkellemetlenebb ami addig meg történt veletek szex közbe?
Figyelt kérdés
dec. 20. 08:38
2/11 anonim válasza:
69-ben pofán fingott a csávó
Azóta nem megyek béke ebbe a pózban senkivel
3/11 anonim válasza:
Pózváltás közben véletlenül arcon rúgtam a páromat...(még a kapcsolatunk elején)
Ő amúgy nem is emlékszik rá én meg még most is rosszul érzem magam miatta😅
5/11 anonim válasza:
Egésznaposra tervezett orgián egy menet után sörözni kezdtek a fiúk dugás helyett.
6/11 anonim válasza:
1.Nagy bozontos szőrben kicsi farok.
2. Levetkőztünk, elkezdük, ekkor jutott eszébe, hogy nincs nála gumi. Leszaladt a boltba.
3. Egy metélt farkat nem bírtam kiverni, nagyon fájt a kezem, szégyeltem magam, hogy képtelen vagyok.
7/11 anonim válasza:
Anál után szex közben kijött a kaki.
Pukiztam mikor nyalt.
9/11 anonim válasza:
Buliban szedtem fel a csajszit, miközben zuhanyzott én pukizni akartam, de az idegesség miatt be voltam feszülve, addig szenvedtem, hogy ráfostam a takarójára. Nem tudtam mit csináljak és felöltöztem és leléptem a takaróval együtt. Biztos jó betegnek gondolhatott, hogy felvitt, hogy megdugjam erre lelépet egy takaróval.
10/11 mikeXxX válasza:
9# Ez a trainspottingban volt csak ott arcba kapta az egész család 🤣!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!