Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megcsalt volna a barátnőm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt volna a barátnőm?

Figyelt kérdés

Nem tudom pontosan miért, de barátnőm kb egy pár hete kezdte, hogy arról beszél milyen jól néz ki a kollégája, mrg különböző focistákról vagy más sportolókról/színészekről beszél, hogy hmm neki is milyen jó teste van.

Ezzel most szakítani akar, vagy megcsalt? Mikor csinálnak ilyet a nők?

dec. 20. 00:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Hogy bukott le ? Mit reagált ? Ha megbocsátasz csak is úgy hogy egyszer te is megcsalod különben pali madárnak néz.
dec. 23. 21:28
 12/27 A kérdező kommentje:

Nagyon gyanúsan eltűnt és amikor hívtam rögtön letette a telefont, meg idegesen válaszolt. Azt mondta egy régi barátjával találkozik, aztán meggyanúsítottam, amikor éreztem a hangján hogy hazudik. Aztán amikor meggyanúsítottam, akkor bevallotta hogy már nem először találkozik vele, de nem akarta elmondani, mert szakítanék vele xddddd

Nem is értem mit gondolt.

dec. 23. 22:16
 13/27 A kérdező kommentje:
Mondjuk az egészben a legrosszabb, hogy már hetek óta vártam a karácsonyt, mindent elterveztem mit fogunk csinálni és tölthetem egyedül. Szerintem ezek után nincs értelme vele tölteni.
dec. 24. 06:12
 14/27 anonim ***** válasza:
63%
Bocsáss meg neki látszólag, aztán meg add vissza amit veled tett,csald meg amikor csak lehet. Miért tette amúgy ?
dec. 24. 15:05
 15/27 A kérdező kommentje:

Bocsássak meg neki amíg a karácsony tart, aztán csináljam ugyanezt? Nem tudom ennyit megér e az hogy ne legyek egyedül, nem hiszem hogy megérdemli ezek után az effortot.

Hogy miért? Elvileg elkezdett érezni valamit iránta, kigyúrt két ajtós szekrény és ezek szerint neki ez jön be. De ő azt állította nem csókolta meg, mert még együtt voltunk és szeretett volna szakítani, amit meg azért nem tett, nehogy engem is elveszíten, amíg még nem biztos hogy összejön neki a sráccal.

Most a srác offolta és próbálja visszakönyörögni magát. Szóval nemcsak tartása, de büszkesége sincs. Elég nagyot csalódtam benne

dec. 24. 15:31
 16/27 anonim ***** válasza:
48%
De nem az a lényeg hogy megbocsátasz neki hanem hogy visszadod. Játszd el hogy megbocsátasz aztán csald meg te is ahogy tudod, utána ha lebuksz vagy elmondod neki mond hogy te is megcsaltad mert találtál te is jobb nőt mint ő 😂 Aztán dobd ki
dec. 24. 16:43
 17/27 anonim ***** válasza:
Miért offolta a srác? Csalódott a nőben, megbízhatatlannak hiszi?
dec. 24. 17:06
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért lett lepontozva a 16 ? Ugyanezt tették a kérdezővel, megérdemli a csaj.
dec. 24. 19:26
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy miért? Elvileg elkezdett érezni valamit iránta, kigyúrt"

Ez a baj, addig hűséges a többség amíg el nem kezd érzelmeket érezni valaki más iránt. Te már nem vagy fontos ha mást szeret, de annyi gerince lett volna hogy lezárja a kapcsolatot, a mai világban léteznek okos telefonok, egy rohadt percébe telt volna felhívni, ha most azonnal pasizhatnékja lett és szakít. Tudom mobilon szakítani nem szép dolog egyesek szerint, de ha ő most azonnal akar pasizni például mert buli van, vagy türelmetlen, akkor fel tud hívni és még az is gerincesebb mint megcsalni. Én azonnal tudni akarom ha baj van, hívjon fel, ne várjon holnapig személyes találkozásig, mert addigra lehet hogy elcsábítják és ha megcsal és utána szakít akkor egy életre azt az emléket hagyja nekünk. Azonnal hívjon fel szakítson és csak utána pasizhat.

A valódi hűség az hűség! Amint elkezdett randizni vele onnantól ő már nem a párod, ezzel elhagyott. Ha vissza is fogadod ő már nem a nőd. Aki az igaz párom az nem csesz át így.

dec. 24. 20:07
 20/27 A kérdező kommentje:

Szóval azt mondjátok, hogy menjek át hozzá, d*gjam meg, kívánjak boldog karácsonyt neki, aztán hagyjam ott? Nem kéne különbnek lennem?

Vagy lehet ezek után inkább örülni fog ennek a mutatványnak is és csak növeli az egóját?

dec. 24. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!