Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy a korkülönbség, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy a korkülönbség, vagy megéri egy menetre ?

Figyelt kérdés

Röviden, én 28éves vagyok

Van egy 48éves nő aki le akar velem feküdni

Nincs szó párkapcsolatról vele

Még korábban nem voltam együtt 20évvel idősebb nővel

Mire számíthatok ?

Egyáltalán nekem való korosztály?

(A hölgy mindent szeret, anál sem tabu)

dec. 19. 16:45
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
71%
Dugd meg! Állítólag az orrodra húzzák a túlvilágon a kihagyott p....kat!
dec. 19. 17:01
 12/25 Suetonius ***** válasza:
100%

2#es vagyok és mesélhetnékem van, szóval röviden leírom. :p

Kb 24-25 lehettem és nem volt túl sok tapasztalatom szex terén. Így amikor GG-n egy nálam kb 20 évvel idősebb hölgy hajlandóságot mutatott találkozni majd feljönni hozzám, természetes hogy éltem a lehetőséggel. Bár nem először láttam meztelen nőt, nagyon örültem volna egy barna nadrágnak, annyira izgultam a második "randink" előtt.

Minden pontosan úgy történt, ahogy gondolod: kettőt húzott a szerszámon és már el is sültem. De - és ebből láttam, hogy bejöttem neki - indokolatlanul türelmes volt velem. Pettingeltünk egy jó órát, amiben minden volt: kölcsönös orál, ujjazás... tehát nagy kár lett volna kihagyni.

Magamat tudom tehát csak ismételni: hajrá! ;)

dec. 19. 17:14
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Hm. Azért van itt egy nem mellékes infó, ami mellett nem kéne elmenni. Én nem pártolom, hogy megcsald a párod egy ilyen kalandért, de ezt te neked kell eldöntened, hogy 4 éves kapcsolatot felrúgsz esetleg 1 kalandért, ha kiderül.
dec. 19. 17:24
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi a gond?

Valamelyikotok kapcsolatban van?

Ha nem, akkor agyjál neki a jóságból.

Keményen!

dec. 19. 17:27
 15/25 Suetonius ***** válasza:
100%
Most láttam fentebb a kérdező reakcióját: kapcsolatban van. Ezt felrúgni valóban nem éri meg.
dec. 19. 17:28
 16/25 anonim ***** válasza:
Ha jó nő ÉS nem fontos a kapcsolatot annyira, akkor dugd meg.
dec. 19. 18:39
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Kelemen Anna mondjuk pont ocsmány. Egy ilyenért csalnád meg a barátnőd? 😅
dec. 19. 18:50
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

" Test alkata hasonló kelemen annáéhoz "

Hát akkor ronda egy nő lehet azzal a girhes seggével és műcsecsével.

dec. 19. 20:39
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

A nőhöz hasonló korú nő vagyok. Sosem süllyednék le annyira,hogy agitáljak egy párkapcsolatban lévő huszonévest hogy dugjon meg.

Volt ilyen kapcsolatom,mindketten függetlenek voltunk,és egy "kicsit" más értékeket is figyelembe vettünk a másiknál.

Ez,amiről írsz,megalázó mindkét fél számára. Szerintem megbánnád,de Te tudod.

dec. 19. 22:27
 20/25 Oldfire ***** válasza:
Nagyobb élmény mintha magadnak vernéd ki. Tartós kapcsolatra nem igazán lenne jó. Egyikötöknek sem. De, hogy ellásátok egymás igényeit átmenetileg, mindenképpen megfelelő. Ha nem bujsz vele ágyba egész életedben bánni fogod.
dec. 20. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!