Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nagy korkülönbséges alkalmi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagy korkülönbséges alkalmi kapcsolat mindig a pénzről szól(esetleg befolyás)?

Figyelt kérdés

Tehát azért van a férfival a lány mert fizet ezt azt és autóval hurcolja a férfi vagy befolyásolta a férfi mint mentor vmi hobbiban főleg kutyás/lovas

Szinte sose láttam olyat hogy nem ezekről szólt volna

dec. 6. 13:32
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
Vannak kivételek, de túlnyomórészt ilyen okai vannak. F 52
dec. 6. 13:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Inkább az anyagiak dominálnak itt.
dec. 6. 13:43
 3/9 A kérdező kommentje:

Utolsó bármikor rendelkezésre állás mint személyes taxi és fizetni kaját illetve vásárolni egy két ruhát néha, ez tiniknél.

Ha picit idősebb akkor esetleg ingyen lakhatás eltartás.

Még idősebb akkor már utazások,kozmetika,wellness stb

Nekem ez tűnt fel

dec. 6. 13:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, engem a 26 évvel idősebb szeretőm szex után elvitt a Mekibe. Ő fizette a hambit.
dec. 6. 14:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen ilyenre is gondoltam hogy kocsival visz ide oda fizet harapnivalót
dec. 6. 14:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez nem feltétlenül igaz. Voltam sokkal fiatalabb és sokkal idősebb nőkkel is. Nem az anyagiakra mentek. Ha ilyet érzékelek, azonnal tiplizek, szóval én nem leszek senkinek sem a sugar daddyje. F39
dec. 6. 14:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szexpartnerem 18 évvel idősebb nálam. A farka miatt vagyok vele, az anyagiak nem érdekelnek, nem is fogadnám el.
dec. 6. 14:44
 8/9 gabor49 ***** válasza:
nem ezt csak azok mondják akik irigykednek
dec. 7. 04:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Én idősebb férfivel a szex miatt szexeltem. Kíváncsi voltam, tényleg jobbak-e, tapasztaltabbak-e. Valóban sokkal jobban teljesítenek.
dec. 8. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!