Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 19 évesen gáz szűznek lenni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 évesen gáz szűznek lenni a mai világban?

Figyelt kérdés

ma 14:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
A szűztelenìtő osztag lecsapott rá 🤣
ma 16:05
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy tényleg nem gáz, igazából csak az számít, hogy téged érdekel-e már a dolog. :D
ma 16:06
 23/26 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem ma már érték, ha egy lány ennyi éves korában is szűz még. Addig maradsz az, ameddig szeretnél. Nem sürget semmi és senki, nem kell hozni az átlagot.

25F

ma 16:41
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
20 cm hossz, 5 cm vastagság. 😇
ma 17:55
 25/26 anonim ***** válasza:
23 vagyok, és még mindig szűz. Sosem éreztem cikinek. Volt időszak, amikor furcsa érzést keltett bennem, hiszen abban a korban azért már szinte a csapból is ez a téma jön, de kínosnak sosem tartottam. Nem kell a tömeg után menni, ha még nem állsz készen vagy máshogy gondolod, mert esetleg arra vársz, hogy valódi szerelmet, társat találj, akivel úgy és annyit erotikázhattok, amennyit nem szégyelltek, vagy bármi más okból. Révén, hogy nőnemű vagyok, bármilyen korban, bármilyen randa vagy akár igénytelen kinézettel találtam volna embert, aki lyuknak használ. Meg lett volna a szex azt' csókolom, verhetem a mellem, hogy már megvót az! De miért...? Ha nem ragaszkodsz a párkapcsolathoz és vágyad szexelni, nincs ellenedre az alkalmi, akkor tégy úgy. De csak akkor, ha te akarod, nem pedig a tömeg elvárása és álszentsége után mész. Mert mi ez, ha nem álszentség? Ha túl korán kezded, milyen könnyűvérű vagy, de ha "későn", ami manapság már 19 éves kort is jelenti, akkor meg milyen gáz, biztos bajod van vagy prűd pi**a vagy.
ma 19:07
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Mégis mikor kéne elvesztened? Születéskor?
ma 19:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!