Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfitól azt hallottam, hogy egy komoly kapocs alakul ki ha a nő lenyeli a spermát. Igaz ez?
Nem minden nő szereti,ezt előre meg kell beszélni.
Nem ezen múlik a kapocs hidd el.
#9 Nekem is mindegy lenyeli-e :)
Amúgy ennek több vonatozása is lehet. Az egyik kétségtelenül valami dominálós/alázós/kihasználós gondolatsor. De olyan is van, hogy aki már találkozott fintorodva kiköpő nővel, az tudja, hogy az nem a legjobb hangulatú az orgazmus mellé/után... ha viszont lenyeli, az mondhatni ellentéte, mintha szeretné. De csak mintha, mert persze olyan is van -nem kevés- aki fintorogva nyeli :D
Ugyanakkor az egészhez hozzá kell tennem férfiként, hogy le a kalappal azok előtt akik elfogadják/befogadják/engedik szájba :)) Feleségemnél kb 5 évente, bár az uccsó kettő-három ha jól emlékszem elmaradt :DD
Akkor az összes kuncsaftommal komoly a kapcsolatom. ?
Nem is tudtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!