Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennie "a"-nak ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Van "a", aki nagyon rég óta, már több mint tíz éve ismeri "b"-t. "a" fiú, "b" lány.
Éveken keresztül nagyon jó barátok, de semmi vonzalom nem merül fel köztük soha. "b"-nek nincs, és csak évekkel ezelőtt volt egy rövid párkapcsolata, de még szűz - ezt "a" tudja. "a"-nak ezzel szemben számos alkalmi partnere volt már, ezt "b" tudja róla.
Az "a" 18. születésnapi ajándékaként "b" felajánlja neki, hogy lefekszik vele egy éjszakára.
"a"-nak mit jó tenni ilyenkor? Több emberrel is feküdt már le, aki felé nem érzett szerelmet, de egyik sem volt nagyon jó barátja
ma 01:16
1/2 anonim válasza:
A válaszom: NEM.
Mivel felajánlotta, vége is a barátságnak.
2/2 anonim válasza:
Gondolom, a csaj már el akarja veszíteni egy ideje, a srácban meg megbízik eléggé ahhoz, hogy őt válassza erre a feladatra. Nektek kell tudnotok, hogy mit bír el a barátságotok. Én feküdtem le barátommal úgy, hogy én voltam neki az első (igaz, itt én vagyok a lány, ő a fiú), azóta is ugyanolyan jóban vagyunk, szóval nem gondolom, hogy ez feltétlenül elcseszné a viszonyt, de mi nem fogjuk tudni megítélni helyettetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!