Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kéne tennie "a"-nak ebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennie "a"-nak ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Van "a", aki nagyon rég óta, már több mint tíz éve ismeri "b"-t. "a" fiú, "b" lány.

Éveken keresztül nagyon jó barátok, de semmi vonzalom nem merül fel köztük soha. "b"-nek nincs, és csak évekkel ezelőtt volt egy rövid párkapcsolata, de még szűz - ezt "a" tudja. "a"-nak ezzel szemben számos alkalmi partnere volt már, ezt "b" tudja róla.

Az "a" 18. születésnapi ajándékaként "b" felajánlja neki, hogy lefekszik vele egy éjszakára.

"a"-nak mit jó tenni ilyenkor? Több emberrel is feküdt már le, aki felé nem érzett szerelmet, de egyik sem volt nagyon jó barátja

dec. 19. 01:16
 1/9 anonim ***** válasza:
40%

A válaszom: NEM.

Mivel felajánlotta, vége is a barátságnak.

dec. 19. 01:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, a csaj már el akarja veszíteni egy ideje, a srácban meg megbízik eléggé ahhoz, hogy őt válassza erre a feladatra. Nektek kell tudnotok, hogy mit bír el a barátságotok. Én feküdtem le barátommal úgy, hogy én voltam neki az első (igaz, itt én vagyok a lány, ő a fiú), azóta is ugyanolyan jóban vagyunk, szóval nem gondolom, hogy ez feltétlenül elcseszné a viszonyt, de mi nem fogjuk tudni megítélni helyettetek.
dec. 19. 02:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Erre több megközelítésből is van válasz...

A szülinap perfekt ürügy, és biztosan nem hozta volna fel "b" ha csak ajándékot szeretne adni és nem érdekelné a szex vagy maga "a".

Szóval "a" simán mondjon igent, talán azzal a feltétellel, hogy ha már előre tudja, hogy csak szexre lenne jó/szexre kellene "b", és más nem elképzelhető, akkor inkább ne tegye.

dec. 19. 05:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Az a dugja meg b-t.
dec. 19. 07:08
 5/9 anonim ***** válasza:
60%

A csaj szerelmes a srácba de mivel az fűvel-fával baszik (amivel semmi baj nincs) járni nem akar vele, de legalább ezt meg akarja tenni. Pontosan ezért nem volt eddig senkije a csajnak, de a srác meg link ezért eljátsza, hogy csak haverok.

A lányoknak mindig a "rosszfiúk" kellenek tipikus helyzete. Haver próbáld fel a csajt. Nyald ki, szop@sd meg, dugd meg legyen 2-3 orgazmusa legalább aznap. Élvezd az életet, ne tudományoskodj itt.

dec. 19. 07:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Úristen az érettségi nincs ennyire túlbonyolítva. Tényleg ilyen nehéz kitalálni 2 random nevet vagy egyszerűrn leírni hogy "a fiú" meg "a lány"?

A szüzike akarja felajánlani a testét ajándéknak?

Nekem ez nagyon úgy hangzik hogy a csajnak azért nem volt normális kapcsolata mert szerelmes a srácba.

Nemhiszem hogy megmarad a jó barátság ha képbe kerül a szex.

dec. 19. 08:01
 7/9 anonim ***** válasza:
A lány a "b" a fiú az "a". tehát a fiú lesz 18 éves és még ő nem volt nővel. szóval a lány ajánlotta fel, hogy lefekszik vele.
dec. 19. 11:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

"A-nak (fiúnak) számos alkalmi partnere volt" "B még szűz"

Örülök hogy nem csak nekem nehezen értelmezhető pedig még diplomám is van...

dec. 19. 12:05
 9/9 anonim ***** válasza:
A srácnak bejön a csaj szexuálisan vagy sem? Mondjuk már ki végre.
dec. 20. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!