Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lánynak féknyomos szokott lenni a tangája napi viselet után vagy csak az én barátnőm nem elég igényes?
Figyelt kérdés
Még nem tettem neki szóvá, de nem az első eset, hogy levettem róla és csokos volt egy kicsit.. oké, megeshet bárkivel de elég lelombozó tud lenni, mert én mindig tisztán adom neki magam és kinyalni nem volt gusztusom, pedig nem vagyok finnyás azért.dec. 17. 22:19
11/14 anonim válasza:
De óvatosan megkérdezheted. Illetve nem muszáj vele megbeszélni ezt a dolgot, ha nem feleségnek szánod, akkor ellavírozhatsz így is vele amíg tart a kapcsolat, aztán ha egyszer nagyon besokallsz, akkor kidobod. De amúgy nem kell ajtóstól rontani a házba gondolom a dugáson kívül néha beszélgetni is szoktatok, olyankor is lehet a témát a higiénia felé terelni és beszélgetni az alapvető dolgokról. Amikor az ember megbeszéli a szerelmével a kedvenc kaját, piát, filmet, zenét, ruhát, akármit, abba az ilyesmi is belefér.
12/14 anonim válasza:
Előfordul ez tangánál minden nőnél mert a zsinór bizony ott van a popsiba egésznap és nem mindig van lehetőség nagydolog után zuhanyozni meg ugye elég egy puki is akár és máris olyan nem mondom hogy mindennapos de megesik csak letagadja általában mindenki mi lányok sem vattacukorból vagyunk ugyanolyan funkciókkal működünk mint ti férfiak mondjuk szex előtt illene lecserélni annyi szent
13/14 anonim válasza:
Ha te tiszta vagy jogosan zavar ha szaros a tanga szex előtt.
14/14 anonim válasza:
Valóban megeshet bárkivel, bár szerintem ott kezdődik, hogy egyébként sem árt, de tangában egyenesen alap a kaki utáni mosakodás vagy legalább nagyon alapos nedves törlőkendőzés. Ahol ezekre nincs lehetőség, mert pl még kuka sincs a wc-ben, ahova kidobjam, oda én pl fel se veszek, mert nagyon csúnya fertőzéseket lehet ám így összeszedni. A barátnőd érdeke lenne, hogy erre figyeljen.
Egyébként bocs, de az igényesség szerintem ott kezdődik, hogy szex előtt megmosakszunk és tiszta fehérneműt veszünk fel, nem azt, amiben egész nap voltunk. Kakás tanga ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!