Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lánynak féknyomos szokott lenni a tangája napi viselet után vagy csak az én barátnőm nem elég igényes?
Figyelt kérdés
Még nem tettem neki szóvá, de nem az első eset, hogy levettem róla és csokos volt egy kicsit.. oké, megeshet bárkivel de elég lelombozó tud lenni, mert én mindig tisztán adom neki magam és kinyalni nem volt gusztusom, pedig nem vagyok finnyás azért.tegnap 22:19
11/11 anonim válasza:
De óvatosan megkérdezheted. Illetve nem muszáj vele megbeszélni ezt a dolgot, ha nem feleségnek szánod, akkor ellavírozhatsz így is vele amíg tart a kapcsolat, aztán ha egyszer nagyon besokallsz, akkor kidobod. De amúgy nem kell ajtóstól rontani a házba gondolom a dugáson kívül néha beszélgetni is szoktatok, olyankor is lehet a témát a higiénia felé terelni és beszélgetni az alapvető dolgokról. Amikor az ember megbeszéli a szerelmével a kedvenc kaját, piát, filmet, zenét, ruhát, akármit, abba az ilyesmi is belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!