Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden lánynak féknyomos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lánynak féknyomos szokott lenni a tangája napi viselet után vagy csak az én barátnőm nem elég igényes?

Figyelt kérdés
Még nem tettem neki szóvá, de nem az első eset, hogy levettem róla és csokos volt egy kicsit.. oké, megeshet bárkivel de elég lelombozó tud lenni, mert én mindig tisztán adom neki magam és kinyalni nem volt gusztusom, pedig nem vagyok finnyás azért.

tegnap 22:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Miért, szex előtt nem szoktatok megmosakodni? Amúgy tényleg igénytelenség a részéről. Ha tudja hogy szex lesz, legalább mosakodna meg és venne fel egy tiszta bugyit! Én pasiként életem összes randijára tisztán és ápoltan mentem, még ha tudtam, hogy biztosan nem lesz semmi akkor is.
tegnap 22:23
 2/11 anonim ***** válasza:
64%

Tanga ide vagy oda

Nagy dolog után mindig érdemes nedves törlőkendővel is meg törölni biztos ami biztos

Drága csajod nem túl igényes

De az egésznapos tanga vizelés meg nem egészséges és nem is higiénikus.

Van akinek folyamatos ánusz ingerlés miatt elkezd szívárogni a kakika de olyan minimálisan hogy nem veszi észre csak ha le veszi a bugyingót és mivel ide oda dörzsölődik az anyag szép kis hugyuti fertőzést és más egyéb fincsiséget lehet kapni az ecolitól

tegnap 22:32
 3/11 A kérdező kommentje:
Utána szoktunk.
tegnap 22:32
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Ez fura. Nekem alap a mosakodás. Előtte is meg természetesen utána is.
tegnap 23:03
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

Hát egyikőtök se valami higiénikus .

Alap az előtte utánna tisztálkodás.

Főleg ha egésznap páltatok izzadtatok fülledtettek a ruhába

tegnap 23:11
 6/11 anonim ***** válasza:
36%
Hát ha utána mosakodtok akkor ne csodálkozz hogy hugy és szardzag van izzadt hónaljal kombinálva. Te is a turos farkad teszed be?
tegnap 23:14
 7/11 Lazy Lover ***** válasza:
36%
Persze igen de sex előtt illene le fürdeni....
tegnap 23:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy felnőtt emberek, miért törölgetik a sz.rt, mikor zuhannyal ki is lehet mosni a segglyukunkat? Most gondolj bele, ha a karod sz.ros lesz, akkor hogyan jön le róla teljesen, ha törölgeted vagy ha lemosod? Pont ezért ha sz.rtam, rögtön mosom ki a seggem zuhannyal (vagy amint haza értem, ha olyan helyen voltam, ahol nem volt rá lehetőség) és a farkamat is megtörlöm mindig papírral, pisilés után. Így nem vagyok sem hugyos, sem sz.ros a nap végére. Naponta pedig minimum 2x zuhanyzok. De tisztán kell lenni vele, hogy ez nem mindekinél alap.
tegnap 23:21
 9/11 A kérdező kommentje:
Közvetlen előtte nem fürdök, mielőtt megyek hozzá miért ne fürödnék? Kb. fél óra mire nála vagyok. Aztán kb 1 órán belül lesz szex, nem hiszem hogy pállot és túrós lesz... Nekem tiszta mindenem,a környezetem is rendben tartom, nem vagyok igénytelen! Az, hogy ő fürdik-e nem kérdezhetem meg, hogy fürödtél? Durva lenne...
tegnap 23:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Meló után fürdeni szoktak az igényesebb emberek akár van szex, akár nem.

A féknyomos tanga meg NEM általános. Ott valami prücök van a törléssel - ja és úgy tűnik tisztasági betétet sem használ.

tegnap 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!