Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vélemény a Vágyaid oldalról? ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemény a Vágyaid oldalról? Van aki talált már ott szexpartnert? Az az érzésem mindig igyan azok a nők vannak fenn!Vélemény?

Figyelt kérdés
dec. 17. 14:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

10&

A pasi oldalt nem ismertem, de tény hogy sok idős fickó is van..Mivel az oldal nem felső korhatáros, így ők is ott lehetnek!

Én sok fiatal -kamus vagy nem, nem tudom-lánnyal beszélgettem és nem tárgyiasítva,hanem nőként kezelve...jókat dumáltunk,mégha ennél több nem is volt valószínüsíthető!!!

A célját nem igazán valósítja meg az oldal felépítése,mert túl az általánosításon, nem igazán találkozik nő és férfi igénye!

A legtöbb nő csak önmegerősítést vár és földtől elrugaszkodó igényeket támaszt,ami szerintem védekező mechanizmus a pasik felé!

Biztos vannak kívételek, de én nem találkoztam velük....

dec. 17. 20:02
 12/12 anonim ***** válasza:

A zöme AI, úgyhogy tök felesleges oda is felnézni.

De én egy másik helyre is regisztráltam de szinte ugyan az mind AI.

Feltűnően jó melleik vannak még egy 70 évesnek is.

dec. 17. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!