Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vélemény a Vágyaid oldalról? ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemény a Vágyaid oldalról? Van aki talált már ott szexpartnert? Az az érzésem mindig igyan azok a nők vannak fenn!Vélemény?

Figyelt kérdés
dec. 17. 14:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem RENGETEG kamu reg van amit az oldal generál. Ha megnézed a képeket, akkor eléggé feltűnő.

Viszont nekem volt onnan 2 nő akikkel beszélgettem. Az egyikkel még lehet valami, a másik viszont nagyon messze lakik.

Mint mindenhol máshol ott is sok a gyökér ahogy hallottam a beszélgető partnerektől. Nem volt annyira nehéz normális nőket kifogni a sok hülye pasi mellett.

Viszont nekem most más chat oldalról van jobb lehetőségem, szóval mellőzöm ezt.

dec. 17. 14:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi,le is iratkoztam
dec. 17. 15:05
 3/12 anonim ***** válasza:
Sok kamus női profil van fent amúgy egy rakás s.ar az oldal . Van egy ugyan olyan oldal a titokban.hu de az is gyenge...
dec. 17. 15:12
 4/12 A kérdező kommentje:
Én csak masztizni szeretnék úgy hogy néznek közben, vagy nézni ahogy mással szeretkezik, vagy odaadná a tangáját, de nem találok tá nőt!
dec. 17. 15:13
 5/12 anonim ***** válasza:
itt sem fogsz
dec. 17. 15:15
 6/12 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem mát írták, roppant gyenge színvonalú az oldal és jómagam is azt mondom,hogy rengeteg a kamu és a generált oldal..pénzlehuzásról szól!!

5 évig kínlódtam,de semmi. .szívesen írkáln

dec. 17. 16:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Szívesen írkálnék valamilyen valósabb oldalon..ha valaki tud megköszönném...
dec. 17. 16:08
 8/12 anonim ***** válasza:
6, 7 voltam..50F
dec. 17. 16:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Fent vagyok de csak melegektől kaptam eddig üzenetet, hogy leszopnanak meg de szép nagy f@szom van. 🤣
dec. 17. 19:26
 10/12 anonim ***** válasza:

#8:

Na ez a másik amit több ottani csajtól (vagy kamu csajtól is?) hallottam, hogy kva sok az öreg :D

20-30-as csajokra írnak ilyen 50-60-as papák.

Az előbb beszélgettem egyik ottani ismerőssel, direkt rákérdeztem amúgy erre, hogy mi a helyzet az ottaniakkal mostanság. Mondta rengeteg a gyökér még mindig. Sokan a "szia" meg a "szia mizu" (kérdőjel nélkül!) szintet ütik meg. Mellette nagyon sok a kanos papa. Aki meg kellően jó nyitással rendelkezne ott a főprobléma, hogy a megfogalmazásban benne van, hogy a felesége mellett dugna félre, némelyik vele együtt keres.

dec. 17. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!