Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény a Vágyaid oldalról? Van aki talált már ott szexpartnert? Az az érzésem mindig igyan azok a nők vannak fenn!Vélemény?
Szerintem RENGETEG kamu reg van amit az oldal generál. Ha megnézed a képeket, akkor eléggé feltűnő.
Viszont nekem volt onnan 2 nő akikkel beszélgettem. Az egyikkel még lehet valami, a másik viszont nagyon messze lakik.
Mint mindenhol máshol ott is sok a gyökér ahogy hallottam a beszélgető partnerektől. Nem volt annyira nehéz normális nőket kifogni a sok hülye pasi mellett.
Viszont nekem most más chat oldalról van jobb lehetőségem, szóval mellőzöm ezt.
Ahogy előttem mát írták, roppant gyenge színvonalú az oldal és jómagam is azt mondom,hogy rengeteg a kamu és a generált oldal..pénzlehuzásról szól!!
5 évig kínlódtam,de semmi. .szívesen írkáln
#8:
Na ez a másik amit több ottani csajtól (vagy kamu csajtól is?) hallottam, hogy kva sok az öreg :D
20-30-as csajokra írnak ilyen 50-60-as papák.
Az előbb beszélgettem egyik ottani ismerőssel, direkt rákérdeztem amúgy erre, hogy mi a helyzet az ottaniakkal mostanság. Mondta rengeteg a gyökér még mindig. Sokan a "szia" meg a "szia mizu" (kérdőjel nélkül!) szintet ütik meg. Mellette nagyon sok a kanos papa. Aki meg kellően jó nyitással rendelkezne ott a főprobléma, hogy a megfogalmazásban benne van, hogy a felesége mellett dugna félre, némelyik vele együtt keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!