Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Cuckold férjek, ha a feleséget...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuckold férjek, ha a feleségetek szeretője azt mondaná, vidd el a kocsiját lemosni amíg lerendezi az asszonyt, megtennétek? Feleségetek hogy állna ehhez?

Figyelt kérdés

dec. 16. 22:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
40%
Sehogy mert már mindenkinek elege van ebből a cuckol a s.ggem szh.rságból!
dec. 16. 22:45
 2/15 anonim ***** válasza:
92%

Ez érdekes, ez már nem a hagyományos cuckold téma. Ott kizárólag a szexualitásban jelenik meg az alárendeltség a férj részéről, ahol kevesebbnek érzi magát szexuálisan mint a másik férfi, ezért támogatja a párját ebben és ezért nyűgözi le a másik férfi teljesítménye, mérete stb.

De így a hétköznapokban csicskázni szerintem senki sem akarna, kivéve ha nem eleve ilyen beállítottságú.

dec. 16. 22:59
 3/15 anonim ***** válasza:
61%

Nekem nem igazán lenne döntésem a dologban, csak a feleségemnek.... Kocsi mosásra mondjuk még nem volt példa, de olyan már volt, hogy elküldött bevásárolni. A szeretője állítólag azt mondta otthon, hogy vásárolni megy, szóval én mehettem helyette.. telebeszélte a feleségem fejét, hogy különben nem maradhat, de szerintem sima erőfitogtatás volt a részéről.

Azt mondták, ha sietek, talán még a végére visszaérek... mikor a boltban voltam kaptam egy képet róluk (ilyet amúgyis szokott néha küldeni a feleségem), és hogy hozzak nekik pezsgőt és epret, amit utána jóízűen elfogyasztottak az ágyban..

dec. 16. 23:11
 4/15 anonim ***** válasza:
59%
3-as ez tetszik, Lehet kipróbálom én is a házaspárral akikkel összejárok.
dec. 16. 23:13
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
Azt mondanám, hogy a ...dat és többet nem lenne benne a körben. Egy dolog a szexuális nyitottság, változatosság, de azt senkitől sem tűröm el hogy csicskáztatni akarjon!
dec. 17. 00:45
 6/15 anonim ***** válasza:
45%
Engem sörért küldtek el csak.Mire hazaértem ment már a móka.
dec. 17. 06:37
 7/15 anonim ***** válasza:
87%
A cuckold férjeknek milyen a jellemük?
dec. 17. 08:54
 8/15 anonim ***** válasza:
78%
vegyes
dec. 17. 10:03
 9/15 De La Cruse ***** válasza:
40%
Ott döglene meg mind a kettő ha arra várnának.
dec. 17. 10:06
 10/15 anonim ***** válasza:
89%
Tele is kéne tankolni a kocsit,ő meg az asszony tölti színültig addig.
dec. 17. 12:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!