Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyós szex? Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
9ev után szakítottunk volt párommal és el mentem hozzájuk a cuccaimért erre anyós mondta, hogy attól majd még mehetek oda, hisz jól el voltunk korábban is, azaz jó társaság voltam. Erre szex lett belőle, sőt már viszony és nekem tetszik ez így, viszont elég fura, talán jobb lenne véget vetni nekidec. 16. 13:40
1/13 anonim válasza:
MOST komolyan, ne értsd félre, de mi döntsünk arról, hogy anyósoddal szexelj e?
Millió dolgot nem is tudunk, igazán a tényt csupán.
Ezt kizárólag te döntheted el.
Ha most leírom, hogy anyósoddal szexelni csúnya dolog, holnap abbahagyod?....🤔
3/13 anonim válasza:
Máskor stilárisan pontosabban kellene kifejezned magad, mert a szöveg alapján nem egyértelmű, hogy aki a kérdést felveti, az férfi vagy nő.
6/13 anonim válasza:
Jaja, túl sok volt a poresz! :D
De hogy már hétfő kora délután is ennyire unatkoznak az iskolások? :O
7/13 anonim válasza:
Én nem hiszem el, hogy ilyen van.
Sok nővel lefeküdtem, felszedtem, de soha nem volt olyan, hogy az anyja ràm mozdult volna vagy èn az anyukàra. Olyan sem volt, hogy a testvérével. Most gondolkozom, de szerintem még olyan sem, hogy a barátnőjével.
Viszont egy buli alkalmával 3 különböző kolléganővel smároltam úgy, hogy közben a negyedik akivel kavartam nem volt ott a bulin.
9/13 anonim válasza:
Vedd el a lanyat és ba**meg az anyját 🤣
10/13 anonim válasza:
Ha ez igaz hajtsd meg a véncsajt ahányszor csak tudod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!