Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalják meg egyesek a párjukat, szakítás helyett?
Gyerek, lakhatás, hitel, anyagi dolgok lehetnek szempontok egy hosszabb kapcsolatban. Lehet a vagyont felezve, a mai árak mellett nem lenne lehetőség két kicsi saját lakásra, hitel visszafizetesre. Emellett a CSOK es egyéb támogatasok is összekötnek jóban rosszban.
Olyan pároknál, ahol még nincs gyermek, hitel, stb., én sem értem, miért nem mennek egyszerűen külön.
Mert ezzel meg is alázzák az önbecsülésüket.
Nem elég csak szakítani sok embernek jól a földbe akarják döngölni a másikat hogy úgy érezze csak ennyit ér hogy vele ezt simán meg lehet tenni mert nem èrdemel semmi tiszteletet .
N
Fogalmad sincs, milyen okok vezethetnek odáig, hogy azxegyik fél csaljon. Nem csak a gerinctelenség lehet az oka....
Mindig is elítéltem a megcsalást, aljas dolognak tartottam. Párommal egyetértettünk abban, hogyha valamelyikünk kiszeret a másikból, akkor legyen benne annyi, hogy közli és kész vége.
15 év után jött el nálam az, hogy már nem szerettem a párom, de még magamban sem ismertem fel, mert ennyi év után nyilván kötődtem hozzá, együtt éltünk, családunk volt, egy hullámvölgy vagy rossz érzés miatt nem dobod ki a kapcsolatot.
Aztán pont ekkor bejött a harmadik fél, akitől én nem akartam semmit, mert kapcsolatban voltam. Tisztáztam is vele. De ettől még otthon nem lett jobb a helyzet.
Ezzel a harmadik féllel barátilag elkezdtük jobban megismerni egymást, az újsonság mindig érdekes, más, jól éreztem magam. Egyre több időt töltöttem vele, kizárólag barátilag, mert én hűséges vagyok, nem vagyok hülye, nem lépek félre. Tartottam magam az elveimhez, az emberségemhez, aztán úgy elöntötték az agyamat az érzelmek, hogy elfelejtettem józanul gondolkodni. Visszatekintve teljesen logikátlan volt, amit tettem, de megtörtént, és hiába kontrolláltam magam közel fél évig, egy idő után elvesztettem magam fölött az irányítást. Nem tudok jobbat mondani, mert ez történt. Hoztam egy rossz döntést, és amikor tudatosult bennem, akkor mondtam meg otthon, hogy ennyi volt, elszúrtam.
A megcsalásnak több oka is lehet, szerelembe esés, az izgalom keresése, az otthon meg nem kapott igények kielégítése (akár érzelmi, akár fizikai), egónövelés, vagy csak simán "megtehetem és leszar0m mi lesz".
Embere és környezeti tényezőktől is függ, mi okból csalják meg a társukat. Valaki megbánja, valaki egyáltalán nem, ez is változó.
Az én exem úgy szakított velem annó közölte,hogy már egy hónapja együtt van egy másik pasival mellettem és engem sose szeretett. Ez is megcsalás...
27F
Sose csaltam meg egyik páromat sem. Mindig megbeszéltük, hogy nyitott kapcsolat van.
Vagyis ha ők akarnak szexelni akkor én is mindig akarok. Ha ők nem akarnak amikor én igen, akkor mindig inkább belementek abba, hogy más lánnyal csináljam olyankor ahelyett hogy velük erőszakoskodnék.
4es ez a bajom hogy vannak akiknek hiába mondom hogy ha túl közel engedi magához a férfi barátját akkor előbb utóbb jöhet akár hirtelen is egy hatalmas vágy és hiába tudott ellen állni akárhány évig eljöhet egy gyenge pillanat, nincs garancia hogy soha, tíz év múlva sem jön gyenge pillanat és a férfi barát csak vár arra a pillanatra mikor tudja megfektetni a nő barátját de lehet hogy ma még a férfiban sincs hátsó szándék most még.
Komolyan kéne venni hogy túl közel ne kerüljenek egymáshoz és túl sok időt töltve eluralkodhatnak az érzelmek, hamár van érzelem akkor már nem biztos hogy el tudja engedni a férfi nő barátságot mert már kötődik érzelmileg, onnan meg egyenes út a megcsalás csak idő kérdése mikor nő extra szintre a vágy hónapok évek vagy akármennyi idő múlva.
Megoldásom most csak az hogy érzelmileg érett erős lelki ismeretű nőt próbálok keresni aki rossz időszakban is annyira jó ember hogy a lelki ismerete vissza tartja remélem.
Nekem talán elfogadhatatlan a megcsalás mert onnantól oda a hitem benne hogy ő elég jó ember hogy le akarjam élni vele az életemet mert ha más ellen tudott volna állni a helyében és tudott volna engem jobban szeretni és hű maradni akkor miért ne keressek egy jobb embert párnak. Nem tudom hogy a megbocsátás e jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!