Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha külföldön vagy?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha külföldön vagy?

Figyelt kérdés
Kinn dolgozom jo pár ève,ès volt kapcsolatom is( nős vagyok). Ezek a kapcsolatok sokszor ismerősökön keresztül,vagy èpp az ismerős nője volt. Most egy ideje nincs senki.Nem akarok eljárni bárokba,stb helyekre,csak a pènzt viszi,de jo lenne csaj/nő akinek igy is bejönne szexkapcsolat. Ti hogy találnátok valakit,ha pèldául már helyi csoportokban is probáltam ismerkedni? Van akár itt valaki olyan aki szintèn kinn van,ès tudna tanacsot is adni,szivesen vennèm.

dec. 16. 10:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%

Esetleg mi lenne, ha tisztelnéd a feleséged és nem csalnád meg?

Ez jó tanács?

dec. 16. 10:34
 2/14 anonim ***** válasza:
63%
Mi lenne, ha gerincet növesztenél, és elválnál a párodtól, hogy ne pocsékold tovább az idejét a féregségeddel? Hadd lépjen tovább egy normális férfira. A megcsalás ugyanolyan szánalmas, legyél bárhol.
dec. 16. 11:12
 3/14 anonim ***** válasza:
70%
Tinder
dec. 16. 11:20
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Kinn??

Eltektintve az erkölcsi részétől, jól meghatároztad, hogy hol vagy. Új-Zélandon vagy Peruban élő nő is szóba jöhet??

dec. 16. 11:20
 5/14 A kérdező kommentje:
Szeretem amikor megmondja itt bárki itt a tutit,közben meg soha nem tudhatja mikor kerül hasonlo helyzetbe!! Nemet mondasz biztosan ha van rá kinálkozo helyzeted,ugye? Hahaha..Ausztriaban vagyok,de ez mièrt lènyeg hol kell a szex valakinek?
dec. 16. 11:38
 6/14 anonim ***** válasza:
46%
Szállj magadba, haver...
dec. 16. 11:51
 7/14 anonim ***** válasza:
70%

Jaaaa, ilyen webkamerás szexre gondoltál?

Rengeteg oldal van, eléggé elveszett ember lehetsz, az osztrákok hamar ki fognak csinálni.

dec. 16. 11:53
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

#1 #2

Mi lenne, ha a saját dolgotokkal törődnétek és nem lennétek ilyen megmondó bácsik?

unalmas lúzerek

dec. 16. 12:10
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Töki. Ez egy megmondó oldal... Omg...
dec. 16. 14:23
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

Megmondó és nem pedig megbélyegző...Töki..

Olyan kár hogy nem tudom ki vagy. Lenne pár ötletem a nevelésedet illetően.

dec. 16. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!