Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan viszonyultok ha férfi szeret kézzel kielégíteni?
Figyelt kérdés
Pl szex mellett, vagy helyett jól tud esni, ha a férfi így is szeret kényeztetni? És fordítva?
Sokszor hallani, hogy vagy szex, vagy orál amit mindkét nem igényel, de mi a helyzet ezzel? Van olyan lány, akinek ez is jól esik, igényli, szereti kapni, vagy adni is?
ma 19:11
A kérdező szavazást indított:
Igen, nagyon szeretem és igénylem
Mindegy, ha úgy adódik jól tud esni
Nem szeretem, inkább máshogy
12 szavazat
2/6 anonim válasza:
Szamomra a legjobb ha nyalnak es kozben egy ujjal a puncimban 1 pedig a fenekemben. iszonyu nagyot tudok tole elvezni es igen hamar:)
4/6 he84 válasza:
Nekem inkább mellette jó, helyette azért nem. A barátomtól pont így van.
5/6 anonim válasza:
Időnként helyette is jó, nyilván ha nem lenne szex, csak ez mindig, az kevés lenne. Szeretem oda-vissza, és jobban is igénylem, mint a nyalást.
6/6 anonim válasza:
Mikor és hol és meddig? Előjátékként, levezetésként, vagy ha olyan helyen vagyunk teljesen rendben van. Amikor viszont dugni is lehetne... mintha étteremben az előétel után azt mondanák, bocs de nincs második csak előételeket tudunk hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!