Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ilyen férfiak/nők pontosan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen férfiak/nők pontosan mit akarnak?

Figyelt kérdés

Most 2 esetről tudok a saját életemből, de több nőtől hallottam, hogy pasiknál is gyakori ez a jelenség. Tehát nemtől független.

Adott egy nő akivel online elkezdtem ismerkedni, úgy volt szexkapcsolat lehet belőle. Mindketten szinglik vagyunk, nincs akadály sem. Online beszélgetés során kiderültek elég perverz vágyak amikről fantáziáltunk, vagy kipróbálnánk. Végül a nő 2 év alatt már rengeteg képet, videót küldött magáról, elég extrém helyzetekben is. Viszont a csavar, hogy 2-3 szexkapcsolata van, naponta masztizik mellette, de a perverz, extrém dolgokat csakis velem műveli, néha netes videókat néz, vagy sajátot néz vissza. A többiekkel csak sima szex van, még anál is tabu. Velem meg hát nem kell visszafogni dolgokat, de nem akar találkozni.

Szóval mi ez a jelenség, hogy nem csak fantáziál, viszont csak virtuálisan meri megélni, de úgy, hogy erről egy csomó képet, videót is csinál.

Amikor nem volt egy szexpartnere hónapokig, akkor még jobban fel volt tüzelve, már szinte könyörgött, de találkozni akkor sem akart.

Mikrofonozás, kamerázás, képek, videók, szóval sok dolog bizonyítja, hogy valóban nő és nem kamus pasi.

Pár éve volt egy hasonló partnerem, ott is szinte ugyanez volt, csak ott azt hittem a férje miatt nem akart velem találkozni.

Mástól is hallottam már olyat, hogy vannak pasik is akik ugyanezt művelik.

Fontos része, hogy szexkapcsolatnak indul, átcsap ebbe és megragad.

ma 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez a nő vágyik ezekre a perverz dolgokra, de csak fantáziában meri megélni. A valóságban már nem.

Szerintem sokunknak van olyan a fantáziájában amit elméletben/írásban/bárhogy szívesen eljátszik, vágyik is rá, de megélni vagy nem meri vagy nem is akarja.

ma 16:45
 2/6 A kérdező kommentje:

Most mondok egy példát:

- uborkát akart punciba

Több videóm van róla ahogy megdugja a punciját uborkával. Van ahol még utána meg is eszi. Tehát ez nem csak fantázia. És még nagyon sok ennél perverzebb videót is csinált nekem.

ma 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Most 1 uborka , mitol perverz ?
ma 16:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Jajj nekem már elegem van magamból...de olvasnék még több példát is szívesen :D 1-es voltam
ma 17:02
 5/6 anonim ***** válasza:
52%

Hát én nem értem, veled se csinál semmit , de nem fogja vissza magát.

EZ micsoda??

ma 17:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Élőben nem akarja megélni, de virtuálisan képek-videók formájában igen.
ma 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!