Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mikor a szemetekkel lassan szinte levetkőztettek egy nőt, úgy hogy időről időre az arcát is bámuljátok, majd újra a mellét, stb.mi zajlik le bennetek pontosan?
Figyelt kérdés
#Szemmelvetkőztetés
2023. febr. 18. 14:21
1/5 anonim válasza:
Én ilyet nem csinálok, csak a nők lábát és a fenekét szoktam megbámulni. Ha feszes és formás, akkor általában el se szoktam jutni az arcukig. De ezt is leginkább akkor szoktam csinálni, mikor nem felém néz. Ha véletlenül összefut a tekintetünk, akkor villámgyorsan másfelé nézek.
2/5 anonim válasza:
1-es vagyok. Az kimaradt, hogy ilyenkor arra szoktam gondolni közben, hogy milyen szívesen letérdelnék előtte és végigtapiznám a lábát és nagyon élvezném, ha beszorulnék a nyakam körül a combjai között.
3/5 anonim válasza:
Ilyenkor az agy kb. 60%-a kikapcsol, hogy jusson elég vér az összes fontos helyre.
Majd megtapasztalod te is, ha közel kerülsz valakihez.
4/5 anonim válasza:
Ilyenkor lefut előre az egész műsor. Aztán persze minden máshogy lesz, már ha egyáltalán lesz.
5/5 anonim válasza:
Sokszor csak csodálom, hogy mennyire csodálatosan szép tud lenni egy nö, és elrakom a fejemben a képet. Nem kezdek el az utcán szexre gobdolni, álló farokkal, hanem utólag visszagondolok rà, mikor kellemesen ezzel tudok foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!