Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, az szánalmas dolog,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az szánalmas dolog, ha egy pasinak a prosztataorgazmusa a legerősebb?

Figyelt kérdés

tegnap 12:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
Nem is kicsit!
tegnap 12:40
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
Hülyeség. Az egy másik dolog, nem lehet vele mit csinálni, hogy erősebb.
tegnap 12:43
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem, de nem leszünk egy pár.
tegnap 13:24
 4/11 anonim ***** válasza:
46%
Nem a szánalmas a jó szó, én nem ítélem el másnak a vágyait. De én ebben nem tudnék partner lenni, mert taszít.
tegnap 14:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy szánalmas. Pont ellenkezőleg, ami ekkora gyönyört ad, az nem lehet szánalmas. Én minden pasimnak rendszeresen csináltam prosztata masszázst. Volt aki idegenkedett tőle először, de második alkalommal már egyiknek sem volt ellenvetése.

Minden pasinak az a legerősebb, ez egy biológiai tény. Hiszen amikor a farka izgatásával élvez el, akkor is a prosztatában keletkezik az orgazmus, csak közvetve. Amikor a prosztata direktben van izgatva, masszírozva, akkor ez az élmény nyilván megsokszorozódik.

Csak sok pasi nem tud róla hogy ez milyen jó, mert direktben sosem izgatta még senki a prosztatáját, ilyen-olyan indok miatt. Van aki idegenkedik ettől, így egész életében kimarad ebből az élményből.

tegnap 14:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
5-ös mindent leírt korrektül. Mindenkinek a prosztata orgazmus a legintenzívebb, csak nem tudja akinek még nem volt benne része.
tegnap 15:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az 5-ös leírta, valószínűleg minden férfinak az a legjobb érzés. Ami jó, és másnak nem okoz kárt, az miért lenne szánalmas? Főleg ha egy nő és férfi között történik, az még a homofóbokat sem sértheti. Én még nem éltem át, de egyszer volt egy élményem egy volt barátnőmtől, ami annak a "kapuja" volt, és már maga az a kis dolog is brutálisan jó érzés volt, jobb mint bármi, úgyhogy hülyeség lenne rá nemet mondani. Főleg szánalmasnak tartani :)
tegnap 15:28
 8/11 A kérdező kommentje:
Én kimádom az érzést, de éppen azért lennék kívámcsi nők véleményére, mert ha hetero a pasijuk, akkor náluk merülhet fel ez a dilemma.
tegnap 15:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem szánalmas, én örülnék, ha engedné a pasim, hogy így is izgassam, csak sokan úgy állnak hozzá, hogy az ő seggükben biztos nem fog túrkálni senki.
tegnap 18:30
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az alapbol egy erosebb orgazmus fajta, igy nem szanalmas. Ha nincs negativ hatasa a "normal" szexben a paroddal, akkor nincs gond
tegnap 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!