Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak hogy a tini/egyetemista korosztály a legvonzóbb sok férfi számára?
Folyamatosan írnak ismeretlenül közösségi oldalakon és rendszeres a leszólítás élőben is, míg később már jóval kevesebb az érdeklődő.
Vagy lehet nem is vonzalom hanem úgy itélik meg naivak könnyen kaphatóak?
egyébként Ted Mosby írta le a legszebben, és fájó az igazság :(
A Böröndök,táskák száma amit cipelsz.. az a súly bélyegzi meg a kapcsolatot.
és egy 30 + os nőnek (sajnos) a feje tetején is van 15 táska.
ezek a táskák a Gondok, emlékek, súlyos terhek.. minden amit magaddal cipelsz.
A fiatal nőnek 1 táskája van "mi legyen egyetem után"
de ez odavissza igaz
Basszus az a Sorozat "így jártam anyátokkal" értette a dolgát.
-vagy pl volt egy apuka aki 3. válásán van túl.. jelzálog, még titokban drogozik is néha.. Neki is sok a " poggyásza" 😥😥
-vagy ott vannak a kismamák akiket elhagytak.. neki a Bébitáskája ház méretű, ÓRIÁSI felelősség.. amivel kb lehetetlen párt találni egy életre.
11:"Ha starisztikát akarunk mondani, a bántalmazó kapcsolatokban a bántalmazó fél 95%ban férfi. Ezen kellene elgondolkozni."
Az a 95% még akkor is barokkos túlzás, ha csak a fizikai erőszakot nézzük. A férfiak ellen nők által elkövetett fizikai erőszakok szinte soha nem kerülnek nyilvánosságra, így arról nincsenek is adataink. Ugyanúgy a lelki bántalmazásokról sem, amiben viszont a nők vezetnek és nem mellesleg ami a legtöbb esetben a későbbi, férfiak által elkövetett fizikai erőszak közvetlen kiváltó oka. Csak ezt valamiért senki nem vizsgálja.
14 az benne van a statisztikában hogy 99% ban a nők érzelmileg kizsigerelik meg manipulálják a pasikat ezáltal teljesen kikészülnek és ezért ahhoz folyamodnak ami már csak az egyetlen opció? hogy megpofoznak :)
ühüm.. ez nincs benne sehol :D
én azt mondom üssék csak! aki megérdemli kapja meg a pofont!
nem vagyok házas sőt nem volt sok kapcsolatom se.. de manipulatívak.. és hataloméhesek a nők többsége.. end of story.
aki vakegér és nem látja a teljes igazságot.. hát nyelje be a Mainstream mediat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!