Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez rossz szexuális berögződésh...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez rossz szexuális berögződéshez fog vezetni?

Figyelt kérdés

25 éves férfi vagyok, sosem volt még barátnőm és 2 hónappal ezelőttig még szűz voltam. Vidéken dolgozok egy gyárban, nők és férfiak vegyesen. Az egyik kolléganőmbe szerelmes lettem, ő 22 éves és mindig nagyon kedves volt hozzám. Elkezdtem udvarolni neki, amit ő jól fogadott, nem utasított vissza. Többször adott puszit az arcomra ami nagyon jól esett. Munka után általában mindig én vittem haza kocsival. Az egyik alkalommal megcsókoltam az autóban amit ő nem nem igazán viszonzott, elmondta hogy neki van barátja és hogy én egy nagyon kedves fiú vagyok de nem lehet a barátnőm. Ekkor felajánlotta, hogy ha köztünk marad akkor leszop a kocsiban, igent mondtam rá természetesen. A végén aztán előhozakodott azzal hogy nem csak úgy barátilag gondolta, hanem egy tizest kér érte. Nem akartam magamra haragítani, így kifizettem a tízest.

Pár nappal később amikor szintén hazavittem, behívott a házba, bent leültünk és mondta, hogy rögtön jön. Visszajött a barátjával és egy nagyon fura ajánlattal álltak elő. Azt mondta a pasija hogy tudja, hogy leszopott már és hogy fizettem, de ha többet akarok annak sincs akadája. Felajánlotta, hogy ha fizetek 30 ezret akkor lefeküdhetek a barátnőjével. Akkor nemet mondtam, de 2 nappal később meggondoltam magam.

Fizettem előre a 30 ezret de a pasija végig ott volt velünk és igazából először végig kellett néznem hogy ő vele szexel és csak utána velem. Ez eddig megtörtént már 4x és nagyon élvezem de félek hogy káros minden tekintetben. Mit gondoltok, szabaduljak meg tőlük?

ma 09:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam ilyet írni, de ez most nekem elég kamu szagú… Mindazonáltal az tény, hogy az élet tud hihetetlen helyzeteket szülni.

Ha igaz a sztori és ez az első szexuális kalandod, akkor ez nagyon nincsen rendben. Engedd el őket és keress egy nőt, akivel normálisan tudod megélni a szexualitást. Ebben a dologban csak sérülni fogsz!

ma 09:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el.
ma 09:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem kamu, sajnos. Tudom hogy beteg egy szitu
ma 09:56
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Én el tudom képzelni, hogy ezzel vesznek palira, ha minden igaz, már így is kerestek 130k-t rajtad. Nekik nem nagy dolog, az is lehet, hogy amúgy is nyitott kapcsolatban vannak, te meg még fizetsz is azért, amire minden más esetben ingyen is nehéz vállalható partnert találni.
ma 10:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem beteg ez hanem van egy qrva aki pénzért szexel veled és kész.

Ennek annyi káros következménye lehet hogy elfogy a pénzed és még a nyakadba varrnak egy kisgyereket és fizetheted vagy 20 évig.

ma 10:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kamu.
ma 10:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Fogy a pénzed, telok az időd. Ez alatt sem találsz egy normálisat magadnak. De így voltam én is ebben a korban. 25 évesen majd bele őrültem, hogy még mindig nincs senkim. Nem voltak prostik sem, akkor a Kádár rendszer volt. Különben fizettem volna akárkinek bármennyit. Valami társkeresőn próbálkozz esetleg. Azon csodálkozom, amióta lett internet, hogy még rosszabb a helyzet. Amiket itt olvasok, az emberek még úgy se találnak senkit, mint annak előtte az átkosban.
ma 10:22
 8/9 anonim ***** válasza:
34%
Persze, hogy nem kamu. Sok érdekes pont van a történetben, de egy kicsi részleten csúszik el az egész. Kizárt dolog, hogy 25 évesen, szűzként tudna valaki ilyen szituációban teljesíteni, és még élvezné is. Ez egy fantázia sztori, semmi több, csak nincs mögötte tapasztalat.
ma 11:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Kamu vagy sem, a csaj egy "hobbik.rva" aki némi keresetkiegészítésképpen lefej zsetonnal. Káros nem lesz, de az életed ettől még nem fog előrébb jutni. Ettől nem fogsz tudni megtanulni csajozni (ahogy a szimpla k.rváktól sem), viszont a pénzed szépen be fogják folyamatosan húzni. Könnyen lehet nem csak te vagy az ügyfélkörben, hanem másokat is pumpolnak időnként.
ma 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!