Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Dugtatok már úgy, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dugtatok már úgy, hogy a szüleitek a másik szobában voltak?

Figyelt kérdés
Meghallottak vagy nagyon halkan próbáltátok csinálni? Buktatok már le valaha?

dec. 13. 23:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
35%
Ilyenkor behivom őket hogy csatlakozzanak.
dec. 14. 02:06
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen többször is. L
dec. 14. 03:40
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze, a legjobb az volt, amikor anyam atkopogott a masik szobabol hogy kesz az ebed, en meg holt nyugodt hangon valaszoltam hogy oke rogton jovunk, kozben meg dugtam kemenyen a csajt. A nejem ezt azota felemlegeti, hogy voltam erre kepes, o raharapott valami kisparnara hogy ne sikoltozzon, nem am hogy tok semleges hangon megszolaljon xd
dec. 14. 04:11
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Olyan volt, hogy a baratnom szulei voltak a masik szobaban.
dec. 14. 05:06
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze sokszor volt ilyen, kb az összes barátnőmmel.
dec. 14. 05:26
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
volt csajjal olyan, hogy a szulei a szokszed szobaban voltak. Sraccal is volt, hogy hokiztunk mikozben a szulok vagy teso otthon voltak.
dec. 14. 05:38
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy, hogy exem anyja volt mellettünk. Mondjuk tiniként nem szexeltem, valószínűleg ezért nem fordult elő gyakran. :')
dec. 14. 09:16
 18/22 Misticboy ***** válasza:
100%
Igen, rendszeresen. Én is hallom gyakran őket. Ők is hallották már ahogy sexelek a barátnőmmel. Normális dolog. Sőtt, nőveremet is hallottam mar sokszor sexelni masztizni. Nem palotába lakunk, nem a legjobb a hangszigetelés. Ez van. 18F
dec. 14. 10:36
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyen tekintetben speciális gyerek és fiatalkorom volt és nem a jó tekintetben. Szüleim eléggé kontroll mániások voltak annak ellenére, hogy sem az én sem tesóm viselkedése nem indokolta. Eleve elcseszett volt a családi házunk (a mi szemszögünkből), a szobák egymásba is nyíltak, amit tetézett az is, hogy cserépkályha volt a két szoba között és természetesen ott voltak a szokásos jó 5 cm-es hézagok a kályha és a fal között. Szóval nemhogy szexelni nem lehetett, de még kisebb korunkban, mikor tesómmal közös volt a szoba, beszélgetni sem tudtunk esténként, vagy csak nagyon halkan, mert már azért is átszóltak. Szóval mikor lett barátnőm, esélytelen volt még az is, hogy nálunk kettesben tudjunk beszélgetni, mert ha be is mentünk a szobába, biztos, hogy megjelent valamelyikük valami teljesen értelmetlen indokkal. Sajnos náluk is hasonló volt a helyzet, bár nekik egy nagy emeletes házuk volt, szintenként külön bejárattal, ők laktak fent, a nagymamája lent, de ő meg szinte egész nap otthon volt és jó öregasszonyhoz híven térfigyelő kameraként is üzemelt és mindent tudni akart. A szexet mi úgy oldottuk meg, hogy ha nem voltak otthon a szülei, akkor odaadta a kulcsot, ő utcáról bement a mamájához, elterelte a figyelmét, én közben hátulról felosontam az emeletre ő meg nemsokára utánam. De akkor se lehetett hangoskodni és olyan is volt, hogy a mama váratlanul feljött. Szerencse, hogy a lépcsőzés már nem ment neki, így volt időm elbújni. De megvolt ennek is a maga varázsa.:)
dec. 14. 11:43
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan hogy a szülők meghallották.De volt hogy apám ránk nyitott mikor a barátomon lovagoltam.
dec. 14. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!