Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dugtatok már úgy, hogy a szüleitek a másik szobában voltak?
Figyelt kérdés
Meghallottak vagy nagyon halkan próbáltátok csinálni? Buktatok már le valaha?tegnap 23:26
11/16 anonim válasza:
Ilyenkor behivom őket hogy csatlakozzanak.
13/16 anonim válasza:
Persze, a legjobb az volt, amikor anyam atkopogott a masik szobabol hogy kesz az ebed, en meg holt nyugodt hangon valaszoltam hogy oke rogton jovunk, kozben meg dugtam kemenyen a csajt. A nejem ezt azota felemlegeti, hogy voltam erre kepes, o raharapott valami kisparnara hogy ne sikoltozzon, nem am hogy tok semleges hangon megszolaljon xd
14/16 anonim válasza:
Olyan volt, hogy a baratnom szulei voltak a masik szobaban.
15/16 anonim válasza:
Persze sokszor volt ilyen, kb az összes barátnőmmel.
16/16 anonim válasza:
volt csajjal olyan, hogy a szulei a szokszed szobaban voltak. Sraccal is volt, hogy hokiztunk mikozben a szulok vagy teso otthon voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!