Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Természetes, ha egy pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Természetes, ha egy pasi felhozza témába a haverja dugási szokásait a csajnak?

Figyelt kérdés
Ezt miért említi egyáltalán? Van valami jelentősége? Mondjuk egy szimpla baráti beszélgetésben

dec. 13. 20:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
Nem termeszetes
dec. 13. 20:15
 2/16 anonim ***** válasza:
52%
Igen... vagy azért hozza fel, mert barátnak tekint, és neki ez simán téma. Vagy azért, mert ezzel valamit üzenni szeretne vele neked. Mindkettő természetes. Esetleg kérdezd meg, hogy miért osztja meg ezt veled.
dec. 13. 20:32
 3/16 anonim ***** válasza:
Hát nekem van egy fiú barátom, aki szóba hozza, ha úgy érzi, hogy érdekes lehet az infó, szerintem ez a kettőtök kapcsolatától függ főleg. Mi minden hülyeségről és kevésbé hülyeségről beszélünk. (Vele mondjuk már egyszer lefeküdtem, de jóval előtte is ugyanilyen volt.)
dec. 13. 20:48
 4/16 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk sima tanár-diák viszony?
dec. 13. 21:14
 5/16 anonim ***** válasza:
77%
Ki a tanár és ki a diák? Meg hány évesek, középsuli, egyetem? Nagyon nem mindegy. De ott már lehetnek ezzel problémák.
dec. 14. 01:06
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy férfi tanárod mesél neked ilyeneket? Hány évesek vagytok?

Sajnos az is benne lehet a pakliban, hogy azt próbálja kideríteni, hogyan reagálsz az ilyen témákra, és később lehet, hogy több mindent felhoz és több mindent akar majd... Sajnos tapasztalatból mondom, nagyon rossz tapasztalatból!

dec. 14. 01:14
 7/16 A kérdező kommentje:

Igen. Magántanárom és pasi. Felnőttek vagyunk már, de foglaltak mindketten.

Nem gondoltam, hogy valaha is bàrmilyen kontextusban, de szóba kerül a dugás.

Arról volt szó, hogy a haverja párkapcsolatban is keresi a csajokat és hogy ő már tök érett, mert ő már úgy mond kiélte magát, mert régen csajozott.

Ez most mit akar jelenteni?

Azt hiszi, hogy dugni akarok vele és burkoltan megüzente, hogy ő neki erre nincs igénye? :D nem tudom mivel mutattam felé; hogy én dugni akarnék

dec. 14. 06:10
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább megüzente, hogy akarná. Lehet, magának sem vallja be. Nem foglalkoznék vele a helyedben.
dec. 14. 08:23
 9/16 A kérdező kommentje:
Szóval ez üzenet lenne, hogy akarná?
dec. 14. 08:33
 10/16 anonim ***** válasza:
Ennyiből én nem tudom megmondani, hogy mi járt a fejében, az is lehet, hogy semmi, meg az is, hogy csalinak szánta, hogy erre majd biztos ugrani fogsz, mert kihívást jelent. Nem ismerem a viszonyotokat, úgyhogy nem tudom semminek a kontextusába helyezni ezt a megszólalást.
dec. 14. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!