Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes, ha egy pasi felhozza témába a haverja dugási szokásait a csajnak?
Figyelt kérdés
Ezt miért említi egyáltalán? Van valami jelentősége? Mondjuk egy szimpla baráti beszélgetésbenma 20:06
2/4 anonim válasza:
Igen... vagy azért hozza fel, mert barátnak tekint, és neki ez simán téma. Vagy azért, mert ezzel valamit üzenni szeretne vele neked. Mindkettő természetes. Esetleg kérdezd meg, hogy miért osztja meg ezt veled.
3/4 anonim válasza:
Hát nekem van egy fiú barátom, aki szóba hozza, ha úgy érzi, hogy érdekes lehet az infó, szerintem ez a kettőtök kapcsolatától függ főleg. Mi minden hülyeségről és kevésbé hülyeségről beszélünk. (Vele mondjuk már egyszer lefeküdtem, de jóval előtte is ugyanilyen volt.)
4/4 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk sima tanár-diák viszony?
ma 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!