Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha jobban belegondolunk:...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha jobban belegondolunk: helytelen a házasság előtti szexuális élet?

Figyelt kérdés
dec. 13. 17:43
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Legyen szex házasság előtt, de én azt mondom, csak akkor, ha tényleg komoly a kapcsolat. Ma már a legtöbb nő nagyon könnyen adja magát,így a szexualitás teljesen elvesztette a varázsát. F
dec. 13. 17:58
 12/31 A kérdező kommentje:

Na, ha nekem álmaim nője azt mondaná, hogy csak házasság előtt szexelne velem, de hozzám jönne feleségül 1 év múlva, kivárnám.

dec. 13. 18:00
 13/31 anonim ***** válasza:
72%
#12 nem vagyunk egyformák, nekem biztos nem lenne az álmaim nője aki ennyire prűd. Ha nem jó a szex akkor nem lesz jó a házasság sem, ez meg csak a gyakorlatban dől el.
dec. 13. 18:01
 14/31 Laylah ***** válasza:
63%
Én is úgy gondolom, hogy ha komolyan gondolja valaki a házasságot, akkor előtte fontos, hogy megtudja, összeillenek-e egyáltalán a másikkal az ágyban. Lehet várni házasságig, gyorsan esküdni, aztán egy év múlva szétmenni, mert mégsem jött be, meg lehet házasság előtt kiismerni egymást az élet ezen területén is, és akkor nem érnek meglepetések házasságban sem. Vagy legalábbis nem emiatt.
dec. 13. 18:05
 15/31 anonim ***** válasza:
63%

Ha tudnád egy üzletben hányan felpróbálták már előtted azt a cipőt amit te újként megveszel…

Online shop is szívfájdalom nélkül kiküldi a visszaküldött terméket.

Még ha hibát is jeleztek rá. Hátha nálad jó, vagy csak lusta vagy visszaküldeni.

dec. 13. 18:06
 16/31 anonim ***** válasza:
77%
#12 Ha nekem álmaim pasija azt mondaná, hogy csak házasság előtt szexelne velem, akkor nem mennék hozzá. 😀
dec. 13. 18:08
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
16: Szerintem a kérdező sem tudja mit írt. 😂
dec. 13. 18:10
 18/31 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező: Álmaid nője? Milyen téren kinézetben? Az csak a felszín.

Szexuális téren az csak testiség. Jellemileg? Még nem éltél vele.

Honnan tudod hogy álmaid nője ha nem éltél vele és nem szexeltél. Lehet egy hárpia és az ágyban egy fadarab. Vagy ilyenről álmodozol? Hmm.

dec. 13. 18:11
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

"Na, ha nekem álmaim nője azt mondaná, hogy csak házasság előtt szexelne velem, de hozzám jönne feleségül 1 év múlva, kivárnám."

Aztán kiderülne, hogy tökre nem vagytok egy hullámhosszon a szexben, aztán ez szépen kihatna a párkapcsolat egészére, aztán rohangászhatsz intézni a válást, ami szintén nem két kör.

dec. 13. 18:16
 20/31 anonim ***** válasza:
85%
Egyetértek a kérdezővel. Csak álmaiban lesz nője.
dec. 13. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!