Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okozhat gondot egy vallásból kitért nőnek az orális szex, ha azt tanították neki, hogy az helytelen?
A Jehova tanúi ezt tanítják:
"A Biblia ezt írja: „azt akarja az Isten, hogy. . . tartózkodjatok a paráznaságtól” (1Tesszalonika 4:3).
A paráznaságnak fordított szó az eredeti nyelven minden házasságon kívüli intim érintkezést magában foglal, beleértve a közösülést, az orális és az anális szexet, valamint egy másik személy nemi szerveinek az izgatását. A szexuális erkölcstelenségnek komoly következményei vannak. A legsúlyosabb az, hogy ha valaki ilyesmit tesz, elveszíti Isten barátságát (1Péter 3:12).
A Biblia ezt írja: „aki paráználkodik, a saját teste ellen vétkezik” (1Korintusz 6:18).
Az orális szexnek fizikailag, szellemileg és érzelmileg is káros következményei vannak. Egy könyv megjegyzi: „Nemcsak a vaginális szex után lehet valakinek bűntudata, vagy érezheti magát kihasználtnak és sebezhetőnek. Nem megfelelő keretek között a szexualitás bármelyik formája kiválthat rossz érzéseket. A szex az szex” (Talking Sex With Your Kids)."
Lásd itt: [link]
Az ilyen szektás tanítás később okozhat frusztrációt egy nőben is, ha már kitért a vallásából? Például párkapcsolatban nem akarja csinálni, mert azt hiszi, az bűn, pedig szívesen tenné.
És hogyan tud segíteni a férfi?
Én is Tanú voltam és nem befolyásol, mert nagyon szeretem az orális szexet, amúgy meg nem bűn csak házasságon kívül az.
N
(Nem kérek privátot!)
Tehát akkor Jehova tanúi szerint az orális szex megengedhető házasságban?
Itt van ez a szkennelt levél, amiből számomra elég egyértelműnek tűnik, hogy a Tanúk a házasságban sem gondolják helyesnek sem az anális, sem az orális szexet:
A forrás innen van:
Egyébként a vallás/valláskritika rovatban sem volt népszerű az anális és orális szex a Tanúk között...
Mert ugyanolyan képmutatók, mint kb bármely más vallás/felekezet tagjai. Ismerek olyanokat akik JW-sek, te szeretőjük van, olyat férfit is aki a családja mellett más pasival is kavar (szóval bi), de ugye tudjuk, az ilyen a KDNP-ben sem ritka.
Ahogy a katolikusoknál is van cölibátus, mégis sok pap szexel, tilos a homoszexualitás, mégis csinálják, stb.
Szóval biztos vannak a JW-sek között is, akik tényleg elítélik az orális szexet, de majdnem biztos vagyok benne, hogy a többség csinálja. Egyszerűen ilyenek az emberek.
Aki meg valamilyen külső "parancsra" megfosztja magát az örömöktől, hát szíves joga, de egyedül magáva (meg a párjával) tol ki. Ettől nem fogja őt sem jobban szeretni az Isten (még akkor sem, ha létezik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!