Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orgazmus közeli állapotban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orgazmus közeli állapotban, miért?

Figyelt kérdés

Viszonylag hosszú ideje (2 éve ) vagyok együtt a partneremmel és élünk rendszeres nemi életet.

Nem értem miért csinálja ezt.. Amikor már teljesen átnedvesedtem, kívánom, közel vagyok.. akkor úgy gondolja hogy pózt vált, nem jó helyen izgat és ahogy más pózba kerülök, teljesen elveszítem az izgalmam.

Nem értem. Milliószor mondtam, hogy ne hagyja abba és folytassa ugyanúgy, mert az nagyon jó.. de nem.

Hogyan tudnám finoman rávezetni? Nem akarom ilyenkor ott tartani, mert az már olyan mintha megerőszakolnám :D

dec. 13. 17:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sok férfit kifejezetten izgat, ha a nő mondja, hogy ne hagyja abba. Lehet, hogy ő emiatt el is élvezne azonnal,és ezt nem akarja, mert tudja, hogy akkor nem tud kielégíteni.

Fura lehet elsőre, de próbáld ki, hogy visszafogod magad, "csendben" közelíted meg és éred el a csúcspontot. Aztán mikor ott az orgazmus, engedd el magad, élvezz, és lehet, hogy ő is abban a pillanatban fog elélvezni a te orgazmusod hatására.

dec. 13. 20:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez nálunk is gyakran előfordult. Én egy bizonyos pont után már nem vágyom a változatosságra és vissza tud rántani ha akkor bármin változtatunk. Nem is kell, hogy más póz legyen, elég a tempón, vagy a mélységen változtatni.

Mi elég jól megbeszéltük és most már menet közben is le tudjuk kommunikálni, hogy ez most a semmi esetre se változtasson helyzet, vagy simán csak jó úgy, de akár változtathatunk is.

Párom amúgy kétféle okkal magyarázza, hogy változtatni szeretne valamit. Van az, mikor már majdnem elélvez, de még nem akar. A változtatás közbeni pillanatnyi szünet és a másfajta ingerrel így tovább tudja húzni. A másik helyzet épp az ellenkezője, mikor már számára kezd monotonná és ezzel nem annyira izgalmassá válni az adott póz. Nekem ez fura volt, mert 3-4 percenként tuti váltunk, de nem vagyunk egyformák.

Szóval a lényeg, hogy ezt végig kell beszélni. Alaposan meg kell ismerni egymást.

Párom tudja, hogy az a pont mikor ő már csak egy pózváltással bírja tovább csak akkor célszerű, ha én még vagy messze (percen túl) vagyok az orgazmushoz, vagy épp már benne vagyok (vagy túl).

Volt pár alkalom mikor úgyhagyott ilyenkor. (Kértem, hogy ne váltsunk és előbb elment. Illetve olyan is, hogy mégis váltottunk, de túl visszavetett engem és elengedtem a részem.)

dec. 13. 21:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Fu de túlgondoljátok, a srác majdnem elélvez olyankor, azért kell váltania! Érzi amikor te jobban be vagy indulva és ez nála is azt eredményezi, ha nem hagyja abba elélvez.
dec. 13. 21:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Most akkor ez nem egy rendes párkapcsolat?
dec. 14. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!