Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orgazmus közeli állapotban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orgazmus közeli állapotban, miért?

Figyelt kérdés

Viszonylag hosszú ideje (2 éve ) vagyok együtt a partneremmel és élünk rendszeres nemi életet.

Nem értem miért csinálja ezt.. Amikor már teljesen átnedvesedtem, kívánom, közel vagyok.. akkor úgy gondolja hogy pózt vált, nem jó helyen izgat és ahogy más pózba kerülök, teljesen elveszítem az izgalmam.

Nem értem. Milliószor mondtam, hogy ne hagyja abba és folytassa ugyanúgy, mert az nagyon jó.. de nem.

Hogyan tudnám finoman rávezetni? Nem akarom ilyenkor ott tartani, mert az már olyan mintha megerőszakolnám :D

ma 17:26
 1/9 anonim ***** válasza:
40%
Mennyivel egyszerűbb lenne ha ezt nem ide írod ki hanem elmondod a párodnak…. Édes Istenem…. És az ilyen embereknek van KaPcSoLaTuK
ma 17:30
 2/9 Tesoekhoevagod válasza:
66%
valami 15 éves tini p lehet
ma 17:32
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
Géza, ha kihúzod meghalsz!
ma 17:33
 4/9 anonim ***** válasza:
44%
Lehet ő is orgazmus közelbe van és így akarja elkerülni a tüzelést.
ma 17:34
 5/9 Tesoekhoevagod válasza:
0%
tiszta barby baba apa ma partyba rak
ma 17:37
 6/9 anonim ***** válasza:
21%
Ne mondjad, hogy jó és folytassa, mert ilyenkor a férfi biztosan “még jobbat” talál ki hirtelen, hogy bizonyítson.
ma 17:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha azt mondod folytassa és abbahagyja azzal nincs mit kezdeni - úgy tűnik nem tud magyarul. Magyarán nem vagytok közös hullámhosszon az ágyban. Mintha megcsinálná valaki a kedvenc ételed, de két kanál után elvenné a tányérod - tuti nem mennék többet abba az étterembe.
ma 17:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Világosan kell fogalmazni. Amikor azt mondod, hogy jó, akkor ne változtasson, hanem ugyan úgy folytassa. Ha nem érti, akkor fogyatékos.
ma 17:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Csodállak, hogy ilyen türelmes vagy. Ha megbeszélés ellenére többedszer játszaná ezt el velem a partnerem, szerintem ott helyben dührohamot kapnék. Mindenesetre akkor neki sem lenne orgazmusa. :D
ma 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!