Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom hogy előbbre jussak, ezért rémes ember vagyok?
Jöttél a lebaszásért?
Vagy most mi van
Kamunak érzem a sztorit, középvezetőként megmondom miért:
1. A mai világban kevesebbért is keresztre feszítenek bárkit, egy értelmes ember nem kockáztatná meg a karrierjét.
2. Egy vezető a fizetéséből bármikor kigazdálkodik egy rosszlányt, aki csinálja amit kell, amikor kell, úgy ahogy kell.
3. A rosszlánynak fizetett ár kisebb macera, mint nem megfelelő mumkahelyi döntést hozni.
Következésképpen, nem éri meg bele menni vezetőként abba a játékba, amit felvázoltál.
#13 ennél sajnos butább az emberek egy része. Se szeri, se száma azoknak a történeteknek ahol nincs ennyi esze a főnöknek és fizetésemelésért / pozícióért / egyéb juttatásért szexet kér cserébe.
Normális, korrekt, kiegyensúlyozott ember sosem tenné, de sajnos diplomától, pozíciótól függetlenül nem az mindenki.
14
13 vagyok. Lehet, de akkor az a vezető nem professzionális. Ami meg szánalmas..
Nem mondom, hogy nem volt még főnök-beosztott viszony. De ezzel zsarolni, vagy vezetői oldalról kezdeményezni szerintem élet és veszélyes. Részemről, ha a másik oldal kezdeményezne, akkor is visszautasítanám, ha a beosztottam.
35 évesen, 4 év van a hátam mögött a cégnél és 3 diploma.
Ha üresedésnél nem én kapném a helyet azonnal felmondanék. Ez munkahely. Lehet 1000 más jobb helyem is. De férjem 1 van. Azért választottam, mert szerettem és kitartok mellette.
Ezt nevezzik gerincségnek.
Téged megha előléptetnek sosem leszel sem jó főnök, sem jó alkalmazott, mert mindenki tudja miért kerültél oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!